Search This Blog

Tuesday, September 4, 2012

LCN-rakennekynnet vain 29€ (norm. 120€) Studio NDN:stä



Diilillä saat:

  • LCN-rakennekynnet Studio NDN:stä
  • Lahjakortti on voimassa 28.9.2012 asti
  • Ajanvaraus puh 040 560 4649
  • Jos sinulla on vanhoja geelejä/akryylejä jäljellä kynsissä, poisto on 35€ , mainitse asiasta ajanvarauksen yhteydessä
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 76%: LCN-rakennekynnet vain 29€ (norm. 120€) Studio NDN:stä


Tällä diilillä saat kauniit ja kestävät LCN-rakennekynnet, jotka kruunaavat huolitellun ilmeen. 

Diiliin sisältyy laadukkaat LCN-rakennekynnet/ luonnonkynnen geelaus ranskalaisella. Hajuton ja myrkytön LCN-geeli on loistava valinta myös allergikoille ja raskaana oleville, sillä geelistä ei imeydy haitallisia aineita verenkiertoon. LCN-rakennekynsillä saadaan helposti aikaan kauniit, luonnollisen näköiset ja kestävät kynnet. Omaa, luonnollista kynsirakennetta voidaan vahvistaa ja hoitaa geelimenetelmän avulla.

LCN-rakennekynnet valmistetaan valokovete teknologiaa hyödyntäen. Rakennekynsien jatkot ovat huomaamattomat ja sulautuvat omien kynsien jatkeeksi, antaen huolitellun lopputuloksen. LCN-rakennekynnet kestävät hyvin, luonnollisen näköisinä ja kellastumatta.

Kynsien huoltoväli riippuu oman luonnonkynnen kasvuvauhdista. Taidolla tehdyt kynnet pysyvät hyvinä yleensä n. 4 viikkoa, jonka jälkeen kynnet pitää käydä huollattamassa.

Ammattitaitoiset tekijät loihtivat sinulle vuosien ammattitaidolla kauniit kynnet Studio NDN:ssä, joka on tunnelmallinen hoitola Helsingin keskustassa, Eerikinkadulla. NDN:stä saat laadukkaita ja monipuolisia kauneudenhoitopalveluita ripsien pidennyksistä rakennekynsiin pirteällä asiakaspalveluasenteella varustettuna.

Tule rentoutumaan ihanaan Studio NDN:ään, jossa sinut hoidetaan priimakuntoon mm. laadukkailla kestopigmentoinnella ja jalkahoidoilla! Studio NDN löytyy myös facebookista, jossa on paljon kuvia tyytyväisten asiakkaiden LCN-rakennekynsistä.

 

Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika kestää 28.9.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment