Search This Blog

Wednesday, September 26, 2012

Holistic Spa Moment -hoito Elegia Day Spasta vain 135€ (norm. 272€)





Diilillä saat:

  • Holistic Spa Moment -hoito Elegia Day Spasta
  • Hoidon kesto n. 3 tuntia
  • Lahjakortti on voimassa heti ja 15.11.2012 asti ja 15.1.-28.2.2013 
  • Lahjakortin voi käyttää ma-pe klo 8-16
  • Ajanvaraus info@elegiadayspa.fi (Fredrinkinkatu) tai kasarmitori@elegiadayspa.fi (Kaartinkaupunki)
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä
  • Hoitola on palkittu Premium Platinum Circle-luokituksella

Säästä 50%: Holistic Spa Moment -hoito Elegia Day Spasta vain 135€ (norm. 272€)


Holistic Spa Moment on rentoutumista sanan täydellisessä muodossa - kolmen tunnin hoitokokonaisuus irroittaa arjesta ja vie sinut hemmottelun keitaalle. Hoitokokonaisuus on myös erinomainen lahjaidea hänelle, jolle haluat antaa mahdollisuuden rentoutua täysin.

Holistic Spa Moment hoitoon kuuluva kasvohoito sisältää kasvojen kaksoispuhdistuksen, Face Mapping -ihoanalyysin, kuorinnan, ihotyypin mukaiset tehoaineet ja naamion sekä kevyen hieronnan.

Hoito jatkuu hemmottelevalla kehon kuivaharjauksella ja kosteutushieronnalla, jotka tasapainottavat kehoa sekä auttavat pääsemään ihanan rentoutuneeseen lepotilaan. 

Hoitokokonaisuuden Spa Pedicuressa ja Spa Manicuressa jatkuvasti työtä tekevät kädet ja jalat saavat ansaitsemansa huomion. Jalkahoito sisältää puhdistavan jalkakylvyn, kovettumien hoidon, kynsien leikkauksen ja kynsinauhojen aromaattisen öljyhoidon, kosteusnaamion, jalka- ja säärihieronnan, kosteusvoiteen sekä kynsien lakkauksen.

Käsihoidossa kädet ja käsivarret kuoritaan, kynnet viilataan, kynsinauhat hoidetaan, kynnet lakataan ja käsille laitetaan kosteuttava naamio, jonka jälkeen ne hierotaan. Hoidon aikana voi nautiskella tuoreista hedelmistä ja hedelmämehuista.

Hoidon yhteyteen voi ajanvarauksen yhteydessä tilata lisähintaan mekaanisen ihonpuhdistuksen 15 eurolla, ultraääni-ihonpuhdistuksen 20 eurolla tai vapaavalintaisen vartalosokeroinnin 20% alennuksella.

Hoitoon kannattaa tulla 10-15 minuuttia etukäteen, jotta ehdit rauhassa asettua aloillesi ja nauttia vaikkapa kupin teetä ja täyttää asiakaskortin.

Elegia Day Spa on täydellisen kaunistautumisen ja rentoutumisen keidas. Fredrikinkadun toimipisteeseen astuttaessa hyvän ja rauhallisen olon tuntee välittömästi. Dermalogica-kasvohoitojen lisäksi saat Elegia Day Spasta mm. mieltä ja kehoa virkistäviä vartalohoitoja ja hierontoja. Elegia Day Span toinen toimipiste sijaitsee Kaartinkaupungissa.

Elegia Day Spa on palkittu Premium Platinum Circle -luokituksella.

Elegia Day Spa löytyy myös facebookista.

Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 15.11.2012 asti. Lahjakortti on voimassa myös 15.1.-28.2.2013. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment