Search This Blog

Wednesday, September 12, 2012

Klassinen 60 min hieronta vain 22€ (norm. 45€) Studio Eudokiassa



Diilillä saat:

  • Klassinen 60 min hieronta Studio Eudokiassa
  • Lahjakortin käyttöaika alkaa heti ja kestää 14.12.2012 asti
  • Ajanvaraus puh 040 514 9357 tai info@studioeudokia.fi
  • Mainitse facediilin lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 51%: Klassinen 60 min hieronta vain 22€ (norm. 45€) Studio Eudokiassa


Tällä diilillä saat helpotusta särkeviin niskoihin tai huonon työasennon aiheuttamiin kipuihin klassisella hieronnalla Studio Eudokiasta koulutetun hierojan Toni Ilolan käsittelyssä. Klassinen hieronta on myös oiva tapa rentoutua pitkän työpäivän päätteeksi!

Hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää lihasten käsittelyä, missä käytetään erilaisia tekniikoita ja otteita.

Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset, sillä käsittely vaikuttaa lihaksiin ja lihaskalvoihin, jännitystä ja kireyttä vähentäen. Muita vaikutuksia ovat kudosten verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuminen, jonka avulla saadaan jännittyneet lihakset rentoutumaan ja parempaan toimintakuntoon. Hieronta on oiva hoitomuoto rentoutumisen ohella mm. fyysisistä suorituksista tai tapaturmista seuranneiden lihajännitysten ja niistä aiheutuneiden kipujen sekä särkytilojen hoitoon.

Studio Eudokia on hyvien kulkuyhteyksien päässä, Helsingin Kalliossa Torkkelinkatu 21:ssä toimiva kahden terveyden- ja hyvinvointialan yrittäjän hoitotila. Studio Eudokiassa työskentelevä koulutettu hieroja Toni Ilola tarjoaa asiakkailleen klassista hierontaa, intialaista päähierontaa ja lymfaterapiaa.

Studio Eudokia tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottavaa hierontaa sekä muita hoitoja. Hyvin suunnitellun ja toteutetun hoidon avulla voidaan hoitaa asiakkaan sen hetkisiä tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) ongelmakohtia parhaalla mahdollisella tavalla, olipa kyse sitten niskahartiakivusta, selän jäykkyydestä, pohkeiden pakotuksesta tai stressistä johtuvasta jännityksestä lihaksiston alueella.

Tervetuloa hoitavaan ja miellyttävään hierontaan, olet hyvissä ja turvallisissa ammattilaisten käsissä!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 14.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment