Search This Blog

Tuesday, September 25, 2012

Suihkurusketus ja ihon kuivaharjaus ja kosteutus rusketuksen yhteydessä vain 15€ (norm. 47€) kauneushoitola Fresh Up:ssa



Diilillä saat:

  • Suihkurusketus ja ihon kuivaharjaus ja kosteutus rusketuksen yhteydessä kauneushoitola Fresh Up:ssa
  • Lahjakortti on voimassa 23.11.2012 asti ja vain Asematunnelin pisteessä
  • Hoitojen kesto yhteensä n.45min
  • Ajanvaraus puh 09-676 031
  • Huom.! Ilmoita lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä puhelimitse ja ota lahjakorttisi mukaan
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!




Säästä 68%: Suihkurusketus ja ihon kuivaharjaus ja kosteutus rusketuksen yhteydessä vain 15€ (norm. 47€) kauneushoitola Fresh Up:ssa


Suihkurusketuksen avulla saat upean rusketuksen vähäisellä vaivalla esim. juhlatilaisuuteen. Sarjahoidoilla voit jopa pysyä turvallisesti ruskeana koko vuoden altistumatta UV-säteilyn riskeille. Unohda siis solarium ja tule suihkurusketukseen!

Suihkurusketuksessa levitetään ruskettavaa ainetta iholle hienojakoisena suihkusumuna - näin saadaan tasaisempi rusketus kuin esim. itse levitettävillä aineilla. Aine kuivuu muutamassa minuutissa, mikä ehkäisee valumajälkien muodostumista.

Suikurusketusaine on turvallista sokerikasveista jalostettua luonnonsokeriuutetta (DHA ja Erythrolouse), joka reagoidessaan ihon aminohappojen kanssa värjää ihon pintakerroksen solut. Kosmetiikkateollisuudessa sitä on käytetty jo yli 30 vuotta. Reagoiva aine on väritöntä, mutta käsittelyaineessa on mukana väripuuteria jonka avulla aine saadaan levitettyä tasaisesti ja iho näyttää heti ruskealta. Puuteriväri häviää jo ensimmäisessä suihkussa.

Eri tummuusasteet onnistuvat käyttämällä muutamia eritehoisia rusketusaineita, joten sopiva rusketuksen sävy saadaan aikaan vaikka pohjoismaalaisen vaalealle tai eteläamerikkalaisen ruskealle iholle. 

Rusketusaine kuivuu iholla noin viidessä minuutissa. Rusketusaine alkaa reagoida ihon aminohappojen kanssa välittömästi kun se pääsee kosketuksiin ihon kanssa, ja tarvitsee vielä muutaman tunnin näkyäkseen ja ja vielä joitakin tunteja kehittyäkseen. Varsinainen rusketus on täysin kehittynyt noin 12 tunnin jälkeen. Rusketuksen jälkeen suositellaan käytettäväksi väljiä tummia vaatteita. Rusketuksen jälkeen kun rusketus vielä kehittyy kannattaa välttää suihkua, uimista ja hikoilua 6-8 tunnin ajan. Suihkussa käyntiä suositellaan vasta seuraavana päivänä.

Rusketus pysyy iholla 5-10 päivää riippuen ihon pintakerroksen kulutuksesta, kuten suihkukerroista. Rusketus kuluu vähitellen pintakerroksen uusiintuessa samaan tapaan kuin aurinkorusketus. Rusketuksesta tulee kaunis ja tasainen jo yhden kerran jälkeen, mutta tulokseen vaikuttaa miten hyvin iho on kuorittu ja kosteutettu. Ihon säännöllinen kosteuttaminen auttaa pidentämään rusketuksen kestoa, mutta kosteuttavan voiteen käyttö kannattaa aloittaa vasta seuraavana päivänä. Ihon kuoriminen kuorii myös rusketusta. 

Fresh Up:ssa saat kaikki alan palvelut samasta paikasta - tarvitset sitten kokonaisvaltaista hoitoa, pikaista kohennusta, tai täydennystä kosmetiikkatuotteisiin. Hoitovalikoima on monipuolinen, voit tulla vaikka vain rentoutumaan, mutta myös saadaksesi apua ihon vaikeimpiin ongelmiin.

Kauneushoitolassa, kynsipisteessä ja myymälässä saat kokonaisvaltaista palvelua ja neuvoja ihonhoidosta ja meikeistä kauneuden ammattilaisilta. 

Valtaosa kasvo, jalka, vartalo- ja karvanpoistohoidoista perustuu biologisiin, luonnonmukaisiin tuotteisiiin. Monet hoidot ja tuotteet sopivat myös miehille - lisäksi löytyy erityisesti miehille kehitetty sarja Phytomerilta.

Fresh Up:n aukioloajat ovat alan pisimpiä: hoitolat palvelevat arkisin 7-21 ja lauantaisin 10-18.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 23.11.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment