Search This Blog

Sunday, September 30, 2012

Maalipinta kuntoon ennen talvea! Henkilöauton käsinpesu, sisäpuhdistus ja kevytvahaus Autolääkäriltä vain 39€ (norm. 100€)



Diilillä saat:

  • Henkilöauton käsinpesu ja kevytvahaus Autolääkäriltä
  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2012 asti
  • Ajanvaraus 0400 977 422
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos ajanvarausta ei peruta väh. 24h aikaisemmin, lasketaan lahjakortti käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 61%: Henkilöauton käsinpesu, sisäpuhdistus ja kevytvahaus Autolääkäriltä vain 39€ (norm. 100€)


Nyt kaikki hopihopi autopesulle! Tällä diilillä autostasi taiotaan jälleen kiiltävä ja edustava. Kruisailu syysteillä puhtaalla autolla on taattu tämän diilin ansiosta.

Käsinpesu on autolle hellävaraisempi kuin konepesu. Autoansa vaalivalle käsinpesu on usein ainoa oikea vaihtoehto. Vaikkapa jo senkin takia, että ihmissilmä huomaa pinttyneet liat konetta paremmin. Kuivauskin on tehokkaampaa ja oven välit puhdistuvat käden käänteessä.

Auton pesuun kuuluu liuotinpesu ja kevyt vahaus, kumimattojen, ovenvallien ja kojetaulun pesu. Tämän käsittelyn jälkeen autosi on jälleen putipuhdas ja valmis syksyisille teille.

Autolääkäri on monimerkki-autokorjaamo Malmilla, Helsingissä. Kun ihmisen keho tarvitsee huoltoa, niin käännymme alan asiantuntijoiden eli lääkäreiden puoleen. Kun autosi vaurioituu tai kaipaa huoltoa niin voit tuoda sen huoletta Autolääkärin hoivaan. Autolääkärillä pidetään huolta siitä, että matkasi jatkuu.

Autolääkäri tarjoaa autollesi kattavaa huolto- ja korjauspalvelua sekä autonpesupalvelua. Oli kyse sitten rengastöistä, moottoriremontista tai vaikkapa öljynvaihdosta, niin asiantunteva henkilökuntamme huolehtii autosi kunnostuksesta. 

Tuo autosi Autolääkärille - merkistä riippumatta! Autolääkäri pitää asiakkaat tyytyväisenä osaavalla palvelullaan ja huolehtii, että työ tehdään sovitussa aikataulussa - tyytyväinen asiakas on liiketoiminnan peruskivi. 

Autolääkäri palvelee suomen-, ruotsin- ja englanninkielellä. Ei kysyvä tieltä eksy - ota yhteys ja kysy lisää palveluista ja katso lisätietoa Autolääkärin kotisivuilta. Autolääkäri löytyy myös facebookista.

Voit ostaa diilin tämän päivän ajan, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.12.2012 asti. 
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment