Search This Blog

Monday, September 10, 2012

Monivärivärjäys, hiusten leikkaus, pesu, värinsuojahoito ja muotoon föönaus vain 60€ (norm. 160€) Haircodelta



Diilillä saat:

  • Monivärivärjäys, hiusten leikkaus, pesu ja muotoon föönaus Haircodelta
  • Lahjakortti on voimassa 16.11.2012 asti
  • Ajanvaraus p. 093237920
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos peruutat ajan alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 63%: Monivärivärjäys, hiusten leikkaus, pesu ja muotoon föönaus Haircodelta vain 60€ (norm. 160€)


Tällä diilillä saat monipuolisen hiusväripaketin Haircodesta - päivitä ilmeesi syksyä varten ja nauti uudesta tyylistäsi!

Hiustenleikkaus tuo hiuksiin uutta ryhtiä ja saavatpa kaksihaaraisesikin samalla kyytiä. Tyylin muutoksen lisäksi kampaamokäynti rentouttaa. Yksilöllisellä ja huolella viimeistellyllä hiustenleikkauksella voit korostaa tyylin ja hiuslaatusi parhaita puolia.

Kerrostuksella saat ohuille hiuksille tuuheutta ja liikkuvuutta. Graafiset linjat ja epäsymmetriset leikkaukset tuovat esiin kasvojen piirteitä ja hiuksiin huolitellun ilmeen. Jos et ole varma minkälaisen hiustenleikkuun haluat, Haircoden henkilökunta auttaa sinua löytämään tyyliisi sopivimman värin ja leikkauksen. Haircode saa laadukkaat hiusvärinsä suoraan IdHAIRilta ja näin ollen hiusvärit takaavat varmasti hyvän lopputuloksen.



Hyvin viimeistellystä leikkauspohjasta voi muokata nopeasti luonnollisen, elegantin tai rennon tyylin - tilanteeseen sopien. Jos tarvitset vinkkejä hiusten hoitoon tai laittamiseen, Haircoden osaava henkilökunta antaa sinulle niksejä siihen miten saat uudesta hiustyylistäsi kaiken irti.

Haircodesta saat monipuoliset parturi- ja kampaamoalan palvelut pirtsakalla palvelulla ja rautaisella ammattitaidolla. Haircode sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hämeentiellä.

Tervetuloa lookin päivitykseen ihanaan Haircodeen!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 16.11.2012 asti. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.
Tämä diili myös saatavana:





No comments:

Post a Comment