Search This Blog

Sunday, September 30, 2012

Ripsienpidennys Stylexpressistä vain 45€ (norm. 110€)





Diilillä saat:

  • Ripsienpidennys Stylexpressistä
  • Lahjakortti on voimassa 25.1.2013 asti
  • Ajanvaraus puh 044 0566863
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 59%: Ripsienpidennys Stylexpressistä vain 45€ (norm. 110€)

  Nyt jos koskaan on oikea aika ottaa ripsienpidennykset: ripsienpidennyksiin et tarvitse ollenkaan ripsiväriä ja räntäsateilla päiväsi on pelastettu, kun et olekaan yhtäkkiä muuttunut Kung Fu Pandaksi!

Unelmoitko kauniista, pitkistä, kaareutuvista ja luonnollisen näköisistä ripsistä ilman jokapäiväistä ripsivärin levittämistä? Tällä diilillä saat kauniit ja helppohoitoiset ripset - ja voit unohtaa ripsivärin, ripsien kestovärjäyksen ja ripsipermanentin kokonaan.

Ripsienpidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta- kuten omiltasi, mutta näyttävät pidemmiltä ja kauniimmilta ja näin ollen näyttävimmiltä.

Ripsienpidennykset istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi ja kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin. Näin kasvukauden päättäneet ripset putoavat yksitellen ja pudonneen tilalle istutetaan huollossa uusi pidennys kasvukautensa alussa olevaan ripseen. Normaali huoltoväli on 2-4 viikkoa. Ripsienpidennysten asettaminen kestää n.2-2,5h

Stylexpress parturi-kampaamo koostuu tyylistä, luovuudesta, ja vahvasti koulutetusta henkilökunnasta. Stylexpressissä sinua palvelee alan-ammattilainen alusta loppuun asti. Trendikäs Stylexpress parturi-kampaamo sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsinginkadun varrella. Perinteisten kampaamopalveluiden lisäksi onnistuvat muun muassa myös hiustenpidennykset, suoristuskäsittelyt ja meikkaukset.

Stylexpress löytyy myös facebookista.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 25.1.2013. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment