Search This Blog

Sunday, September 9, 2012

Valkoisethampaat.com: tehokkaat hampaidenvalkaisuliuskat vain 29€ (norm. 79€)



Diilillä saat:

  • Tehokkaat hampaidenvalkaisuliuskat
  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2012 asti
  • Tilaa tuote osoitteesta
    valkoisethampaat.com/yritys/lahjakortti
  • Lisää yhteystiedot ja lahjakortin koodi niille varattuihin laatikkoihin
  • Postikulut sisältyvät hintaan

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi ostettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 68%: Valkoisethampaat.com: tehokkaat hampaidenvalkaisuliuskat vain 29€ (norm. 79€)


Päivän diilillä saat 14 vuorokauden hampaidenvalkaisuliuskat kotiin toimitettuna. Saat kauniin ja valkoisemman hymyn itsellesi tai kumppanillesi.

Jopa 10 astetta vaaleammat hampaat, ilman hammaslääkärissä käyntiä!

Kertakäyttöiset hampaidenvalkaisuliuskat ovat perinteisesti olleet maailman myydyin hampaidenvalkaisutuote niiden helppokäyttöisyyden takia. Haittapuolena on kuitenkin ollut valkaisulastoja ja geeliä huonompi tehokkuus valkaisussa. Olemme pitkään tehneet töitä kehittääksemme valkaisuliuskan, jossa pystymme yhdistämään valkaisuliuskan helppokäyttöisyyden tehokkuudesta tinkimättä.

Uuden sukupolven Valkaisuliuskat

Nämä uudet hampaidenlvalkaisuliuskat ovat vähintään 80% tehokkaampia kuin tehokkaimmat aiemman sukupolven tuotteet. Saat entistä nopeamman ja tehokkaamman valkaisutuloksen. Valkaisuliuskojen salaisuus on niiden helppous ja tehokkuus.

Hampaidenvalkaisu liuskojen käyttö on hyvin helppoa. Avaat vain tuotepakkauksen ja laitat ylä- ja alahampaisiin ohuen tarramaisen valkaisuliuskan ja annat sen olla paikoillaan puoli tuntia.

14 päivän hampaidenvalkaisupaketti sisältää yhteensä 28 liuskaa. 14 liuskaa alahampaille ja 14 liuskaa ylähampaille. Huomaamattomia ja helppokäyttöisiä valkaisuliuskoja käytetään kerran päivässä 30 minuuttia 14 päivän ajan.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.12.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.



No comments:

Post a Comment