Search This Blog

Tuesday, October 23, 2012

150€ arvoinen lahjakortti tatuointiin vain 50€ Architattoolta



Diilillä saat:

  • 150€ arvoinen avoin lahjakortti tatuointiin
  • Lahjakortti on voimassa 30.4.2013 asti
  • Ajanvaraus puh. 045 1180 707 tai email: archi@architattoo.com
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 100€ - 150€ arvoinen lahjakortti tatuointiin vain 50€ Architattoolta


Kaunis tatuointi on kuin kestävä koru. Moni haluaa valita tatuoinniksi yksilöllisen kuvan, jota ei taatusti ole kenelläkään toisella, ja jolla on ehkä syvempi merkitys omassa elämässä. Tällä päivän diilillä saat 150€ arvoisen lahjakortin tatuointiin vain 50€:lla.

Tatuoinnin aiheissa vain mielikuvitus on rajana. Tatuoinnit kuvaavat kantajiensa persoonia ja tunnearvoltaan suuria tatuointeja on helppo näyttää myös muillekin. Tatuointi suunnittellaan yhdessä ammattitaitoisen tatuoijan kanssa tai tehdään omasta kuvasta.

Studio Architattoo (Art Tattoo) tarjoaa laajan valikoiman tatuoinneista sekä lävistyksistä. Studiolla sinua odottaa kodikas tunnelma ja ystävällinen asenne,mielenkiintoiset ja epätavalliset ratkaisut, laatu ja palvelujen saatavuus.

Architattoon tavoitteena on kaunistaa kehoasi, korostaa persoonallisuuttasi, yksillöllisyyttäsi ja seksuaalisuuttasi.  Architattoon ammattilaiset määrittävät tulevan tatuointisi koon ja sijainnin, jotta se sopii mahdollisimman hyvin juuri sinun tyyliisi. He voivat myös luonnostella yksilöllisen tatuoinnin toiveidesi mukaan, tai voit tuoda oman hahmotelmasi, jonka voitte yhdessä työstää loppuun. 

Studiolta saat kaikki tarvittavat ohjeet tatuoinnin hoitoon parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Architattoo käyttää vain parhaimpia ammattilaismaisia laitteita ja välineitä, jotka on testattu ja todettu turvallisiksi. 

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 30.4.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment