Search This Blog

Thursday, October 18, 2012

2 x ruiskurusketus koko vartalolle vain 28€ (norm. 64€) kauneushoitola C'mon!:sta



Diilillä saat:

  • Kahden kerran Tannymaxx ruiskurusketus C'mon!:sta
  • Lahjakortti on voimassa 31.1.2013 asti
  • Ajanvaraus tekstiviestitse puh 040 189 3344
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 56% - 2 x ruiskurusketus koko vartalolle vain 28€ (norm. 64€) kauneushoitola C'mon!:sta


Hehkua ihollesi arkeen ja juhlaan! Ruiskurusketuksella saat terveen värin koko vartalollesi, ja voit heittää hyvästit talven kalpealle iholle. Diilillä saat kaksi turvallista ruiskurusketusta C'mon!:sta.

Ruiskurusketus on turvallinen tapa ylläpitää tervettä hehkua iholla ympäri vuoden. Kauneushoitola C'mon! käyttää ruiskurusketuksissa TannyMAXX -ruiskurusketusmenetelmää, joka on yksi markkinoiden suosituimmista. TannyMAXX-rusketuksen luottavat muun muassa Victoria Beckham ja monet muut julkisuuden henkilöt.

TannyMAXX on nopea ja tehokas – saat upean rusketuksen koko vartalolle vain muutamassa minuutissa! Väri muodostuu välittömästi, ja on parhaimmillaan seuraavana päivänä. Ruiskurusketus sopii myös kalpeaihoisille, jotka eivät rusketu auringosta. 

C'mon! tarjoaa monipuolisesti kauneudenhoitotuotteita -ja palveluita. Sinua palvelee moniammattitaitoinen henkilökunta ja paikalle Ruoholahteeen on helppo saapua erinomaisten kulkuyhteyksien turvin.

C'mon!:n osaamisena on erityisesti Tannymax-ruiskurusketus ja kisavärit tanssijoille, esiintyjille ja bodaus- ja fitnesskilpailijoille. Tervetuloa tutustumaan C'mon!:iin!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.1.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment