Search This Blog

Monday, October 15, 2012

Huippusuosittu ultraäänirasvanpoisto vain 45€ (norm. 180€) Asema Alefista





Diilillä saat:

  • Ultraäänirasvanpoisto kahdelle eri alueelle Asema-Alefissa
  • Lahjakortti voimassa 18.01.2013 asti
  • Hoitokerran kesto 40min
  • Ajanvaraus numerosta 041 527 0661
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aiemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jälkeen ja voit käyttää sen vaikka heti
  • Voit käyttää vain yhden lahjakortin itse, mutta ostaa useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja rajoitettu määrä!

Säästä 75%: Ultraäänirasvanpoisto vapaavalintaiselle alueelle vain 45€ (norm.180€)


Tällä diilillä pääset kokeilemaan suuren suosion saavuttanutta ultraäänirasvanpoistoa. Tehosta elämäntapamuutosta entisestään tämän diilin avulla.

NEW EXIMIA-CAVITATION edustaa uusinta teknologiaa ja on patentoitu italialaiselle yhtiölle. Kohdistetulla ultraäänellä ja elektroporaatiolla yhdistettynä lymphahieronnalla katoaa ylimääräiset sentit halutulta kehon alueelta. Keskivartaloa voi kaventaa esimerkiksi 6-20cm. Menetelmällä poistetaan "pysyvästi" ylimääräisiä senttejä halutuilta alueilta.

Toimenpiteellä käsitellään rasvasoluja ihon alta ilman, että verisuonet tai hermot vahingoittuvat. Rasvasolukon rikkoutuessa rasvasoluista vapautunut rasva muuttuu glyseroliksi ja vapaiksi rasvahapoiksi. Aineet poistuvat elimistöstä luonnollisen aineenvaihdunnan avulla. Tulos on pitkäikäinen ja saavutetaan nopeasti.

Menetelmä on turvallinen ja ultraääni kohdistuu sisäelinystävällisesti n. 0,5-20mm syvyyteen ja se tehoaa ainoana laitteena myös selluliittiin. Kuitenkin eräät vakavat sairaudet estävät hoidon antamisen. Hoitoa ei myöskään suositella raskaana oleville ja ainoaksi laihdutusmuodoksi. Hoito tehoaa parhaiten dieetin ja liikunnan kanssa, toinen toistaan tukien. Hoitojakson aikana suositellaan runsasta veden juontia.

Timo Kuivalainen hoitanut Asema-Alefissa henkilökohtaisesti jo yli 2 vuotta. Toistaiseksi  paras tulos on ollut 5.9cm pois keskivartalosta yhdellä hoitokerralla. Hoitotulokset riippuvat kuitenkin osaksi omista ominaisuuksista ja elämäntavoista, joten lopullista arviota laihtumisesta ei osaa aina antaa täysin oikein, mutta lähelle kuitenkin.

Voit ostaa diilin tänään ja se on voimassa 18.1.2013 asti. Voit ostaa useampia lahjakortteja, mutta antaa niitä vain lahjaksi. Diilejä myytävänä rajoitettu määrä.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment