Search This Blog

Sunday, October 14, 2012

Tietokoneen nopeutusohjelma 360Amigo System Speedup Pro vain 10€ (norm 20€)

Diilillä saat:

  • 360Amigo System Speedup Pro -nopeutusohjelman
  • Vuoden lisenssit molempiin ohjelmistoihin
  • Voit käyttää lisenssit kolmelle PC:lle
  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2012 asti, jonka aikana sinun tulee ladata ohjelmat
  • Lataa ohjelmat osoitteesta http://www.360amigo.com/facediili-avira/ saatuasi lahjakortin ja anna lahjakortin koodi sitä kysyttäessä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Tietokoneen nopeutusohjelma 360Amigo System Speedup Pro vain 10€ (norm. 20€)


Onko tietokoneesi ärsyttävän hidas? Käytätkö internetiä päivittäin, mutta suojaus on sattuman varassa? Tällä superpaketilla saat kaikille tietokoneen käyttäjille tarpeelliset ohjelmistot vuodeksi kolmelle PC:lle huippuhintaan 10€ (norm. 20€). 

360Amigo System Speedup Pro on järjestelmän optimointi- ja puhdistustyökalu. Ohjelmisto poistaa muun muassa käyttämättömiä tiedostoja järjestelmästä ja puhdistaa virheet muistista. Näin tietokoneesta tulee nopeampi ja tehokkaampi, ja arvokasta muistitilaa vapautuu kovalevyltä.

360Amigo System Speedup pyyhkii myös nettiselailun jäljet, kuten Internet-historian, evästeet ja käyttämättömät tiedostot. Lisäksi se sisältää täyden Windows-rekisterin puhdistuksen, ja mikä parasta, se vie erittäin vähän muistitilaa ja toimii nopeasti. Ohjelma on yleensä valmis alle minuutissa!

"360Amigo System Speedupilla voidaan nopeuttaa tietokoneen käynnistymistä ja siivota Windowsista turhia tiedostoja pois hyvin helposti." - www.tietokone.fi

Ohjelmisto on helppokäyttöinen aloittelijalle, mutta sisältää lukuisia hyödyllisiä toimintoja kokeneemmallekin käyttäjälle.

Voit käyttää diilin 31.12.2012 asti. Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi ja antaa niitä myös lahjaksi.

No comments:

Post a Comment