Search This Blog

Tuesday, October 9, 2012

Kalapedikyyri ja parafiinihoito käsille ja jaloille vain 30€ (norm. 75€) Kauneushoitola La Perlasta



Diilillä saat:

  • Kalapedikyyri ja parafiinihoito käsille ja jaloille Kauneushoitola La Perlasta
  • Lahjakortti on voimassa 31.1.2013 asti
  • Huom. lahjakortti ei ole voimassa 15.12.2012-15.1.2013
  • Ajanvaraus puhelimitse 0445565615
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 60%: kalapedikyyri ja parafiinihoito käsille ja jaloille vain 30€ (norm. 75€) Kauneushoitola La Perlasta


Tällä diilillä pääset kokeilemaan kutkuttavaa kalapedikyyriä, jonka lisäksi saat vielä ihanan 15min kestävän parafiinihoidon käsille tai jaloille ihanasta Kauneushoitola La Perlasta!

Turkista kotoisin olevat Garra rufa-tohtorikalat tekevät jalkahoitajan työt ihmisen puolesta. Turkissa näitä ihmekaloja on käytetty jo vuosisatoja eri iho-oireisiin. Hampaattomat kalat näykkivät ihon pinnalta kuollutta kuivaa solukkoa ja antavat samalla jaloille mikrohierontaa.

Hoito on hellävaraista ja miellyttävää. Kalapedikyyri on siitä ihana hoitomuoto, sillä se rentouttaa, mutta samaan aikaan naurattaa. Stressintunteet loittonevat joka näykkäisyllä. Iho on kalapedikyyrin jälkeen pehmeä ja oli virkistynyt. Hoito vilkastuttaa myös verenkiertoa.

Diiliin kuuluu myös käsien- tai jalkojen parafiinihoito, joka on lämmin ja syväkosteuttava hoito ja se on erittäin tehokas erityisesti talvella. Hoito pelastaa myös pahimmassa pakkasessa paleltuneet jalat tai kuivat kädet. Hoito parantaa verenkiertoa eikä ihoa tarvitse kosteuttaa pitkään.

La Perla Kauneushoitola on kodikas ja viihtyisä kauneushoitola ihanalla Katajanokalla. Isoissa tiloissa mahtuu vaikka koko porukka viettämään hemmottelupäivää.

La Perlasta saat uudet luonnollisen näköiset ripset, jotka sopivat kaikille ikäluokkaan katsomatta. Kauneushoitolassa saat hoitaa jalat kuntoon tai laihtua jopa puoli kiloa kahdessa tunnissa. 

La Perlassa on myynnissä hoitoihin lahjakortteja ja sarjakortteja, jotka ovat hyvä lahjaratkaisu niin ystävällesi että puolisollesi, sopii niin syntymäpäivä.


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.1.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment