Search This Blog

Wednesday, October 31, 2012

Sisustusverkkokauppa! 80€ arvoinen lahjakortti La Maison Primavera -verkkokauppaan vain 30€Diilillä saat:

  • 80€ avoin lahjakortti La Maison Primavera verkkokauppaan
  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2012 asti
  • Käytä lahjakortti haluamiisi tuotteisiin verkkokaupassa:www.lamaisonprime.fi
  • Tilaukseen lisätään toimituskulut oston yhteydessä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50€ - 80€ arvoinen lahjakortti La Maison Primavera -verkkokauppaan vain 30€


Kaipaako kotisi pientä piristystä? Diilillä saat 80€ arvoisen lahjakortin ihaniin sisustustavaroihin erikoistuneeseen La Maison Primavera -nettikauppaan, jonka voit käyttää hurmaaviin huonekaluihin ja kauniisiin koriste-esineisiin.

La Maison Primaverasta löydät kestävät ja laadukkaat kalusteratkaisut kotiisi tai yrityksellesi. Huonekalut ja kodin tarvikkeet yhdistyvät uniikkiin elämäntapaan ja erilaisiin ​​muotoihin Aasian alueelta, sekä ainutlaatuiseen nykyajan henkeen ja klassisiin malleihin.

La Maison Primavera tarjoaa tyylikkäitä kodin tarvikkeita ja uniikkeja huonekaluja ainutlaatuisen kotisi tarpeisiin. Tavoitteena on luoda ilmapiiri, jossa tunnet olosi mukavaksi. La Maison Primaveran asiakkaat ovat erityisen kiitollisia tuotteiden laadusta. Tuotteet maahantuodaan mm. Englannista, Saksasta, Tanskasta ja Norjasta, ja valikoimasta löytyy myös kotimaisia tuotteita ja käsityötä. 

Verkkokaupan valikoima on erityisen laaja, ja uutuuksia tulee myyntiin päivittäin. Tervetuloa ihastelemaan ja shoppailemaan helposti netissä!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.No comments:

Post a Comment