Search This Blog

Sunday, October 21, 2012

Hampaiden valkaisu vain 59€ (norm. 150€) Meidänklinikalta

Diilillä saat:

 • Hampaiden kevytvalkaisu Meidänklinikalta
 • Lahjakortti on voimassa 31.12.2012 asti
 • Hammaslääkäreiden vastaanotto ma-pe 8-20 ja la-su 10-18
 • Ajanvaraus
  https://meidanklinikka.fi/index.php/ajanvaraus
 • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
 • Jos et peru aikaasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

 • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
 • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
 • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 61%: Hampaiden kevytvalkaisu vain 59€ (norm. 150€) Meidänklinikalta


Tällä diilillä saat hampaiden kevytvalkaisun - kauniit, valkoiset hampaat huomataan.

Hampaiden vastaanottovalkaisu on ammattihenkilön suorittamana turvallista ja sopii lähes kaikille. Nopein ja vaivattomin vaihtoehto on Beyond-valkaisu, jossa valkaisu tehdään valkaisuaineen ja valkaisua tehostavan valon avulla.

Hoidon aikana asiakas on lähes istuvassa asennossa ja hoito päättyy viiden minuutin fluorihoitoon. Tulokset vaihtelevat yksilöllisesti, joten tarkkaa arviota valkaisun lopputuloksesta ei voida koskaan luvata.

Ennen valkaisua tulee hampaiston olla moitteettomassa kunnossa. Erityisen tärkeää on huolellinen suuhygienistin tekemä puhdistus, jolloin hammaskivi ja värjäytymät poistetaan. Mahdolliset reikiintyneet hampaat sekä hammaspaikkojen saumavuodot tulee myös korjata ennen valkaisua.

Valkaisua mietittäessä tulee myös muistaa, että kemialliset valkaisuaineet valkaisevat vain omaa hammaskudosta. Esimerkiksi vanhat yhdistelmämuovipaikat eivät vaalene. Valkaisun jälkeen tummat muovipaikat voidaan uusia tarpeen mukaan, jolloin hampaiden väristä tulee jälleen tasainen.

Meidänklinikka on Helsingin Malminkartanossa sijaitseva hammaslääkäriasema, joka tarjoaa monipuolisesti korkealaatuista yksityistä hammashoitoa terveyskeskuksen hinnoilla. Meidänklinikalle on helppo tulla joka suunnasta ja parkkitilaa löytyy talon vieressä.

Meidänklinikalta saat soodapuhdistuksen lisäksi muun muassa hammaskivenpoiston, hampaiden tarkastuksen ja muut perinteiset hammaslääkärin palvelut terveyskeskuksen hinnoilla.

Voit tehdä ajanvarauksen myös suoraan facebookista: https://www.facebook.com/meidanklinikka?sk=app_406109879436870

Tervetuloa hampaidenvalkaisuun Meidänklinikalle!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment