Search This Blog

Thursday, October 25, 2012

Skimbaamaan! Kausikortti Alhovuoren laskettelukeskukseen vain 150€ (norm. 310€)

Diilillä saat:

  • Kausikortti Alhovuoren laskettelukeskukseen 
  • Voimassa koko laskettelukauden!
  • Voit lasketella vaikka joka talvipäivä keskuksen aukioloaikojen mukaan
  • Kortti on henkilökohtainen


Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 52% - Skimbaamaan! Kausikortti Alhovuoren laskettelukeskukseen vain 150€ (norm. 310€)


Talvi ja skimbakausi kolkuttlee jo ovella, ota siitä kaikki irti! Tule viettämään vauhdikkaita päiviä lumilla laskettelun merkeissä Alhovuoressa!

Tällä diilillä saat  kausikortin Alhuovuoreen, ja voit käydä laskettelemassa vaikka joka talvipäivä. Alhovuoresta löydät monipuoliset rinteet, joista niin vasta-alkaja kuin hieman kokeneempikin laskija löytää varmasti oman suosikkinsa. Etenkin lumilautailijoiden mieleen olevia boxeja ja reilejä löytyy useammastakin rinteestä. Perheen pieniemmät viihtyvät myös Alhovuoressa, sillä laskettelumäkien lisäksi Alhovuoressa voi pulkkailla ja napakelkkailla.

Kun nälkä yllättää, ravintola Alhossa nautit kätevästi laskettelun lomassa vaikka maittavan lounaan tai päivällisen tai kupin kuumaa samalla kun lämmittelet varpaitasi takkatulen loimussa. Rinteiden juurelta löytyy myös laavu, jossa voit nautiskella omat evääsi nuotiotulen lämmössä. Tästä ei tunnelmallinen talvihetki parane!

Alhovuoresta löydät Uudenmaan parhaat rinneprofiilit ja tuolihissin . Alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat Alhovuoressa ilmaiseksi! Tarjolla on 12 monipuolista laskettelurinnettä, 4 hissiä, boxeja, reilejä, half-pipe, murtomaahiihtoladut, luistinrata, pulkkamäki sekä avantouintia. Matkaa esim. Helsingistä Alhovuoreen kertyy reilu tunti, joten sinun ei tarvitse lähteä enää Lappiin asti, jos haluat päästä laskettelemaan laadukkaasti.

Alhovuori toivottaa jokaisen tervetulleeksi viettämään riehakas päivä laskettelun ja muun talviurheilun parissa!

Aukioloajat:
ma suljettu
ti-pe 16-21
la 10-20
su 10-18

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on koko laskettelukauden 2012-2013 ajan. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment