Search This Blog

Tuesday, October 23, 2012

Uudet ranskalaiset rakennekynnet sekä 10€ alennus seuraavasta huollosta vain 35€ (norm. 100€) Tiiun käsi- ja jalkahoitolastaDiilillä saat:

  • Uudet ranskalaiset rakennekynnet sekä 10€ alennus seuraavasta huollosta Tiiun käsi- ja jalkahoitolasta
  • Lahjakortti on voimassa 17.12.2012 asti
  • Ajanvaraus puhelimitse puh 044-9561637/Santra
  • Mainitse facediili-lahjakortti varausta tehdessäsi
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 65%: Uudet ranskalaiset rakennekynnet sekä 10€ alennus seuraavasta huollosta vain 35€ (norm. 100€) Tiiun käsi- ja jalkahoitolasta


Rakennekynnet ovat todellinen apu kynnenpurijoille ja niille, joilla on liuskoittuvat, kuivat ja katkeilevat kynnet.  

Rakennekynnet ovat luonnollisen näköiset ja -tuntuset, eikä niiden välttämättä tarvitse olla pitkät. Rakennekynsissä kynsilakka pysyy kauniina pitkään, mutta kynnet näyttävät hyvältä ilmankin.

Rakennekynnet voidaan tehdä myös hyvin lyhyisiin kynsiin ja näin saat aina haaveilemasi pitkät kynnet. Kaikki kynsimateriaalit ovat turvallisia ja oikein tehtyinä ne eivät vahingoita omaa kynttä.

Kestoranskalainen on klassinen, aina tyylikäs vaihtoehto, jossa kynnen kärki on valkoinen. Kestoranskalainen näyttää hyvältä lyhyenä ja pidempänä. Kestoranskalainen on ideaali sinulle, jolla on paljon kädet esillä ja haluat kyntesi olevan huolitellut ja siistit. 

Rakennekynnet ovat 60 kertaa luonnollisia kynsiä vahvemmat. Rakennekynnet huolletaan noin 3-6 viikon välein, riippuen oman kynnen kasvuvauhdista.

Tiiun käsi- ja jalkahoitola tarjoaa kokonaisvaltaista hemmottelua ja palvelee sinua rentouttaen sekä tarpeesi huomioiden. Päätuotteita ovat käsi- ja jalkahoidot, rakennekynnet sekä värjäykset ja depilaatiot.

Tiiun käsi- ja jalkahoitola palvelee joustavasti ma-la sopimuksen mukaan. Liikkeen edessä 2 autopaikkaa hoitolan asiakkaille.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 17.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment