Search This Blog

Sunday, October 7, 2012

Terveyttä edistävä ja rentouttava hoitopaketti (3 kertaa á 40 min) Helsingin Suolahuoneessa vain 35€ (norm. 75€)




Diilillä saat:

  • Terveyttä edistävä ja rentouttava hoitopaketti (3 kertaa á 40 min) Helsingin Suolahuoneessa
  • Hoitopaketti tulee käyttää 5.12.2012 mennessä
  • Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin alennuksiin
  • Varaa aikasi hyvissä ajoin etukäteen puh 040 518 3587, soittoaika arkisin klo 11-18
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 53%: Terveyttä edistävä ja rentouttava hoitopaketti (3 kertaa á 40 min) Helsingin Suolahuoneessa vain 35€ (norm. 75€)


Suolahuonehoito on hyvin miellyttävää ja rentouttavaa. Hoidon etuihin kuuluu muun muassa apu iho-ongelmiin, astmaan ja lihaskipuihin. Tällä diilillä saat kolmen kerran hoitopaketin Helsingin Suolahuoneessa.

Kaipaatko apua hengitystieoireisiin tai iho-ongelmiin? Luonnonmukainen suolahoito auttaa kehoa voimaan paremmin sekä sisäisesti että ulkoisesti. Suolahoidossa rentoudut vuorisuolalla päällystetyssä hoitohuoneessa, jossa hengität suolageneraattorilla puhallettua erittäin hienojakoista suolapölyä.

Hoitomenetelmä sopii kaiken ikäisille ja sen avulla voi edistää hengityselimien ja ihon hyvinvointia. Suolahuonehoito tarjoaa apua esimerkiksi allergiseen nuhaan, astmaan, hengitysteiden tukkoisuuteen, atooppiseen ihoon tai kauneuden hoitoon ja puhdistava vaikutus tukee yleistä terveyttä.

Hienojakoinen suola tuhoaa tulehduksia aiheuttavia bakteereja, estää viruksia lisääntymästä ja se sitoo kosteutta hengitysteille ja iholle. Suolahoito kestää 40 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua tai vaikkapa nukahtaa. Hoitomuodosta on myös apua henkilöille (mm. opettajat, näyttelijät, laulajat), joille äänen käyttö on tärkeä osa elämää joko työssä tai vapaa-ajalla.

Helsingin Suolahuone on ensimmäisiä Etelä-Suomeen perustettuja suolahuoneita ja tarjoaa asiakkailleen suolahuonehoitoa eli haloterapiaa terveydenhoidon asiantuntemuksella. Suolahuonehoito sopii myös kaikille niille, jotka haluavat hoitaa hengityselimistöään tai ihoaan, vaikka varsinaista sairautta ei olisikaan.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 5.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment