Search This Blog

Wednesday, October 10, 2012

Brasilialainen sokerointi vain 35€ (norm. 75€) Beauty Parkista





Diilillä saat:

  • Brasilialainen sokerointi kauneushoitola Beauty Parkista
  • Lahjakortin voimassaolo alkaa heti ja kestää 31.1.2013 asti
  • Ajanvaraus vain Jennalle numerosta 0504189321
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 53% - Brasilialainen sokerointi vain 35€ (norm. 75€) Beauty Parkista


Valmistaudu pikkujoulukauteen! Diilillä saat erittäin suositun brasilialaisen sokeroinnin, ja juhliin valmistautumisesi saa kerralla lisäsäväyksen.

Intiimialueen brasilialainen sokerointi pitää ei-toivotut karvat poissa pitkään, ja säännöllisen karvanpoiston avulla saadaan pysyvästi heikennettyä karvoitusta.
Sokeroinnissa karva poistetaan aina karvan kasvusuuntaan, jolloin ei synny katkeilevia ja sisäänpäin kasvavia karvoja. Tästä syystä sokerointi sopii erittäin hyvin myös intiimialueen karvanpoistoon. 


Sokeri on 100% luonnontuote, eikä sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Sokeroinnissa tapahtuu samalla kuollutta ihosolukkoa poistava kuorinta, jolloin ihon väri paranee ja siitä tulee ihanan pehmeä. Myös vanhat tatuoinnit saattavat näyttää kirkkaammilta sokerointikäsittelyn jälkeen. 

Vältä saunomista ja hikoilua 12 tuntia sokeroinnin jälkeen. Ihon hoitaminen on erityisen tärkeää kotona, joten muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti.

Beauty Park on monipuolinen kauneuskeskus Hämeenpuistossa. Beauty Park tarjoaa parturi-kampaamo kampaamo palveluiden lisäksi kosmetologi-, meikkaus- kuin manikyyri- ja pedikyyripalveluita. Valikoimasta löytyy myös suositut vartalosokeroinnit sekä ripsien pidennykset. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee mielellään, ja aukioloajat ovat erittäin joustavat.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.1.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment