Search This Blog

Monday, October 29, 2012

2x45min urheiluhierontaa Sörkan urheiluhieronnasta vain 29€ (norm. 70€)




Diilillä saat

  • 2x45min urheiluhierontaa Sörkan urheiluhieronnassa
  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2012 asti
  • Ajanvaraus p. 044 055 4544 tai sähköpostilla: eero@srknurheiluhieronta.fi
  • Mainitse facediili ja lahjakorttisi koodi ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 59% - 2x45min urheiluhierontaa Sörkan urheiluhieronnasta vain 29€ (norm. 70€) 


Onko lihaksistossasi ärsyttävää jumia, josta haluaisit päästä eroon? Tällä diilillä pääset kaksi kertaa tehokkaaseen urheiluhierontaan lievittämään kipua.

Urheiluhieronnalla tarkoitetaan urheilijaan tai aktiiviliikkujaan hieronta tekniikoilla manuaalisesti suoritettava käsittely, jolla on lihashuoltoa tehostava ja suorituskykyä parantava vaikutus. Urheiluhieronnassa käytetään usein voimakkaampia ja muokkaavampia otteita, kuin tavallisessa klassisessa hieronnassa. Vaikka hierontatekniikat ovat pitkälti samoja, urheiluhieronnassa näitä sovelletaan harjoittelukausien ja urheilijan tarpeen mukaan.

Urheiluhieronnassa käytetään hoidoissa myös enemmän passiivisia venytyksiä ja mobilisoivia hoitoja liikeratojen parantamiseksi. Palauttavana lihashuoltona liikuntasuorituksen jälkeen käytetään mm. ravistelun, sivelyn ja pusertelun tekniikoita. Urheiluhierontaa apuna käyttäen myös urheilijan vammautumisriski pienenee, sekä harjoittelussa, että itse kilpailutilanteissa.

Eero Tuomainen toimii yksityisenä ammatinharjoittajana Helsingissä koulutetun hierojan nimikkeellä Sörkän Urheiluhieronta toiminimellä. Eero Tuomainen opiskeli hierojan ammattiin yhdessä Suomen arvostetuimmista hierojakouluista, Suomen urheiluhierojaopistossa. Hierojan ammattitutkinnonn Eero Tuomainen suoritti vuoden 2010 joulukuussa valmistuen koulutetuksi hierojaksi.

Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö, joka on rekisteröity Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, jonka tietämys ihmiskehon anatomiasta- ja erilaisten vaivojen synnystä mahdollistaa potilaan turvallisen ja tarkoituksenmukaisen hoidon hieronnan keinoin.

Tervetuloa parantelemaan kipeytyneitä lihaksia koulutetun hierojan vastaanotolle!


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment