Search This Blog

Thursday, October 25, 2012

Timanttihionta vain 29€ (norm. 59€) Beauty Parkista



Diilillä saat:

  • Timanttihionta kauneushoitola Beauty Parkista
  • Lahjakortti on voimassa 31.1.2013 asti
  • Ajanvaraus Jennalle numerosta 050 418 9321
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi




Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 51% - Timanttihionta vain 29€ (norm. 59€) Beauty Parkista


Kaipaavatko kasvosi kirkkaampaa ja nuorekkaampaa ilmettä? Tule Beauty Parkin ihanaan ja tehokkaaseen timanttihiontaan silottamaan kasvosi ja rentoutumaan.

Timanttihionta on nykyaikainen versio mikrohionnasta. Ihosi on hoidon jälkeen sileämpi, heleämpi ja elävämmän näköinen. Timanttihionnassa voidaan keskittyä juonteiden pehmittämiseen, pienten mustapäiden poistoon, koko kasvojen kirkastamiseen ja ihohuokosten supistamiseen. Timanttihionnan jälkeen ihosi pystyy imemään maksimimäärän tehoaineita ja hoitovoiteita itseensä.

Timanttihionta-laitteen toiminta perustuu alipainekompressorin aikaansaamaan imuun. Imu yhdistettynä timanttiseen hoitopäähän, aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnnan. Timanttipäitä on eri karheuksia ja imua säätelemällä voidaan tehdä kunkin tarpeisiin räätälöity timanttihionta-hoito. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja näyttää kirkkaammalta, nuoremmalta ja raikkaammalta. 

Timanttihiontahoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttihionta, tehoampulli tai seerumi, hoitonaamio ja hoitovoide. Tehokkaiden aineiden ansiosta hoidon vaikutus jatkuu vielä pitkään kotioloissakin.

Beauty Park on monipuolinen kauneuskeskus Hämeenpuistossa. Beauty Park tarjoaa parturi-kampaamo kampaamo palveluiden lisäksi kosmetologi-, meikkaus- kuin manikyyri- ja pedikyyripalveluita. Valikoimasta löytyy myös suositut vartalosokeroinnit sekä ripsien pidennykset. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee mielellään, ja aukioloajat ovat erittäin joustavat.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.1.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment