Search This Blog

Tuesday, October 9, 2012

3 yötä Budapestissa 4 tähden Golden Park hotellissa kahdelle aamiaisineen vain 125€ (norm. 229€)




Diilillä saat:

  • 3 yötä kahden hengen huoneessa 2 henkilölle 
  • Lisäksi alle 12-v lapsi voi yöpyä veloituksetta lisävuoteessa
  • Buffet-aamiaiset 
  • Ilmainen wifi-internet
  • Kuntosalin ja saunan käyttöoikeus
  • Sisältää paikallisveron ja ALV:n, jotka normaalisti maksetaan paikanpäällä
  • Check-in ja check-out klo 15
  • Lahjakortti on voimassa 27.3.2013 asti,  lukuunottamatta viikonloppuja syys- ja lokakuun aikana sekä 28.12.2012 - 1.1.2013.
    hotellin varaustilanteen mukaan
  • Varaus englanniksi sähköpostitse reservation@goldenparkhotel.hu
  • Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin
  • Anna facediilin lahjakortin koodi varauksen yhteydessä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 45% - 3 yötä Budapestissa 4 tähden Golden Park hotellissa kahdelle aamiaisineen vain 125€ (norm. 229€)


Lähde viettämään ihana loma Budapestissa! Tämä diili vie sinut kauniiseen ja tunnelmalliseen Budapestin, joka on kuuluisa useista nähtävyyksistään ja kylpylöistään, sekä edullisesta hintatasosta.

Tervetuloa Golden park hotelliin, Budapestin keskustaan

Budapestin Golden Park hotelli on täydellinen yöpymispaikka matkasuunnitelmallesi! Hotelli tarjoaa sijaintinsa puolesta kaikki merkittävimmät nähtävyydet ja matkakohteet lähietäisyydellä unohtamatta hotellin mahtavaa palvelua ja miellyttävää ilmapiiriä.

100 vuotta vanhalla hotellilla on erittäin vaikuttavan näköinen julkisivu, ja sen läheisyydessä on rautatieasema (Keleti Pu), joka on Budapestin tärkein julkisten kulkuvälineiden keskus. Budapestilla on myös paljon kulttuuritarjontaa Tonavan, ja kaupungin symboleiden lisäksi, kuten kalastajalinnake, Gellért vuori ja parlamenttitalo, joihin pääsee kätevästi muutamassa minuutissa julkisilla kulkuneuvoilla.

Golden Park hotellilta pääsee helposti metrolla, linja autolla tai rautiovaunulla nauttimaan kaupungin merkittävimmistä matkakohteista, mutta esimerkiksi kaupunginpuisto (Városliget) on ainoastaan 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hotellin lähellä on ostoskeskus Arena Plazaa, joka on yksi Euroopan suurimmista ostoskeskuksista.

Budapest, kylpylöiden kaupunki

Budapest tunnetaan yhtenä Euroopan parhaista kylpyläkaupungeista. Nykyaikoina kylpylät ovat lisääntyneet entisestään tarjoten monia erilaisia kylpyläkokemuksia ainutkertaisella tunnelmalla. 

Széchenyin kylpylä on Budapestin suurin. Kylpylä sijaitsee kauniin vihreässä ja tilavassa kaupunginpuistossa. Széchenyi on avoinna joka päivä 06.00-22.00. Kylpylän lukuisten sisäaltaiden lisäksi kolme isoa ulkoallasta ovat ympäri vuoden auki. Höyryävän lämmin vesi tekee kokemuksesta ihanan talvellakin. Sisätiloissa on yli 10 erillistä allasta, ja suuri valikoima erilaisia lääkitseviä hoitoja.

Lapset viihtyvät muun muassa Városligeti puistossa, josta löytyy eläintarha, huvipuisto, ja talvisin luistelurata. Avaruuden ihmeelliseen maailmaan voi tutustua Jövő Házassa joka löytyy Mellenaris-puistosta. Samalta alueelta löytyy myös Csodák Palotája, ihmeiden palatsi, jossa viihtyy niin lapset kuin aikuisetkin. Sadepäivän voi viettää katsastamalla Budan palatsin ja sen labyrintin.

Nähtävyyksiä

Heroes’ Square

Kuuluisin ja ehkäpä kaunein aukio Budapestissä. Jättiläismäisen aukion kolme pääelementtiä ovat taidegalleria (rakennettu vuonna 1896), taidemuseo eklektisellä tyylillään ja muistomerkki, joka yhdistää ja sitoo rakennuksia. Aukio rakennettiin vuonna 1986 tuhatvuotisjuhlaa varten (unkarilaisten saapuminen Karpaattien altaille). Aukion keskelle asetettiin rakennustöiden loputtua muistomerkki kansallissankareista, josta se myöhemmin sai nimensä Heroes’ Square (Sankareiden Aukio).

Taidemuseo

Taidemuseo tarjoaa näkemystä koko Euroopan historian taidekulttuurista, ja tätä myötä myös monien suosittujen taiteilijoiden teoksia. Museossa on yhteensä yli 100 000 taideteosta, joten valikoima riittää tyydyttämään varmasti jokaisen. Museon valikoima on jaettu 6 erilaiseen kokoelmaan: egyptiläiseen, antiikkiin, vanhoihin veistoksiin, vanhoihin maalauksiin, moderniin kokoelmaan, ja graafisen taiteen kokoelmaan. Museon pysyvä ja väliaikainen tarjonta on yhtä maailman laadukkaimmista.

Tervetuloa viettämään ikinmuistoinen loma mukavaan Golden Park hotelliin ja tutustumaan Budabestin henkeäsalpaavaan historiaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen voit käyttää 31.7.2012 mennessä. Ei sisällä kuljetuksia eikä lisäpalveluita.





No comments:

Post a Comment