Search This Blog

Tuesday, October 30, 2012

Terveyttä edistävä käsinvalmistettu fakiirimatto vain 25€ (norm.64€) Sisältää toimituskulut!





Diilillä saat:

  • Fakiirimaton
  • Lahjakortti on voimassa 30.10.2012 asti
  • Tilausohjeet: Laita tuote ostoskoriin, anna lahjakorttisi koodi alennuskoodi-kohdassa, klikkaa "Syötä kuponki" ja "Mene kassalle" ja seuraa jatko-ohjeita
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta
  • Tilauslinkkihttp://shopinavia.fi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 61%: Terveyttä edistävä käsinvalmistettu fakiirimatto vain 25€ (norm.64€) Sisältää toimituskulut!


 Päivän diilillä saat intialaisella ammattitaidolla valmistetun fakiirimaton!


Fakiiri, eli piikkimattoja on käytetty monia tuhansia vuosia mm. joogassa ja meditaatiossa. Alun perin fakiirimattoja käytettiin Intiassa henkisten harjoitusten lomassa, jonka jälkeen niitä siirtyivät käyttämään nk. fakiirit. Nämä käsin valmistetut matot on valmistettu itse alkuperämaassa, eli Intiassa, ja niissä on nailonista valmistetut piikit, jotka ovat huomattavasti paremmat verrattuna moniin kopioihin, joissa materiaalina on käytetty pehmeää muovia, josta erittyy haitallisia aineita, kuten jäteöljyä ja home-estoaineita.

Fakiirimattojen akupainantaan perustuvat terveysvaikutukset huomattiin varhain, ja sen jälkeen niitä on hyödynnetty terveydenhoidon saralla. Nykyäänkin lääkärit hyödyntävät akupainantaa lievittäessään potilaidensa kipu- ja jännitystiloja, ja fakiirimattojen on todettu olevan erittäin tehokkaita uni-vaikeuksien, stressitilojen ja ruoansulatusvaivojen lievittämisessä.

Kehon painautuessa piikkeihin keho alkaa tuottamaan omaa endorfiinia, oksitosiinia ja morfiinia. Endorfiinin erityksen lisääntymisestä kivut laantuvat nopeasti ja lisäoksitosiini antaa rentouden ja hyvänolon tunteen, jonka vuoksi monet pitävät fakiirimattoa parhaimpana unettomuuden voittajana. Nailonista valmistetut piikit laukaisevat myös hyvin lihasjännitteitä ja kiihdyttävät verenkiertoa tehokkaasti.

Fakiirimattojen vaikutus on yksilöllistä, sillä siihen vaikuttaa mm ihon paksuus ja yleiskunto. Fakiirimaton suositeltu käyttömäärä päivää kohden on 15 – 30 minuuttia. Fakiirimaton hankkimalla saat akupainantahoidon kaikki hyödyt hyvine terveysvaikutuksineen omaan rauhaisaan kotiympäristöösi.

Lisätiedot:

-          Piikkimatto laukaisee jännitystä ja tunnepohjaisia tukoksia.
-          Parantaa ruuansulatusvaivoja ja poistaa haitallisia kuona-aineita kehosta.
-          Piikkimatto lievittää selkäongelmia ja lihasjännityksiä.
-          Tehostaa verenkiertoa ja kehon hapenottokykyä.
-          Rentouttaa sekä lievittää stressioireita, univaikeuksia ja depressiota.
-          Piikkimatto nostaa yleistä energiatasoa, auttaa jaksamaan paremmin.
-          Värivaihtoehdot: Luumu, vihreä ja sininen
-          Maton on todettu auttavan myös seuraaviin vaivoihin: Pms, vaihdevuodeongelmat, liikalihavuus (piikkimatto asetetaan lihavalle kohdalle), fibromyalgia, vatsa- ja suolistosairauksiin, korkea verenpaine, selluliittien hoitoon, päänsärkyyn ja migreeniin, lihaskipuihin urheilusuorituksen jälkeen, niska- ja hartiavaivoihin, iskias, hampaitten narskuttelu, kiputilat, whiplash, Raynaudin syndrooma ym.


Voit ostaa diilin tämän päivän ajan ja lahjakortti on voimassa 30.10.2012 asti - tee tilaus ennen tätä.


No comments:

Post a Comment