Search This Blog

Wednesday, October 17, 2012

ReadyFrame valokuvataulu omasta kuvastasi Heliokselta vain 20€ (norm. 55,90€)Diilillä saat:


Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 64%: ReadyFrame valokuvataulu Heliokselta vain 20€ (norm. 55,90€)!


Elämämme parhaimmat muistot kannattaa tallettaa muuallekin, kuin pelkästään tietokoneen kovalevylle. ReadyFrame valokuvataulua tulee katsottua monta kertaa useammin, eivätkä muistot katoa kovalevyn hajotessa. ReadyFrame valokuvataulu on myös loistava lahjaidea!

Kuvasi tulostetaan aidolle mattapintaiselle valokuvapaperille ja pingotetaan kevyelle pahvirakenteiselle kehykselle. Kuva taittuu 25 mm kehyksen sivuille jolloin valokuvataulu saa kolmiulotteista luonnetta. ReadyFrame valokuvataulu on kevyen kotelorakenteensa ansiosta helppo ripustaa seinälle, huolimatta keveydestään taulu on erittäin jämäkkä.

ReadyFrame valokuvataulu säilyttää värinsä aidon valokuvan tavoin kymmeniä vuosia, taulun tilaaminen on erittäin helppoa. Taulua varten tarvitset vain yhden kuvan jonka raahaat ja rajaat tilausohjelmassa tuotteeseen. ReadyFrame valokuvataulu on mahtava lahjaidea isovanhemmille tai vaikkapa puolisolle tai hääparille.

ReadyFrame taulun tarkka koko on 664 mm x 460 mm, kuva taipuu sivuille 25 mm. Kuvan optimiresoluutio on 254 dpi.


Helios on perinteikäs lahtelainen valokuvausalan tuotemerkki.Helioksen omistaa Eirikuva. Eirikuvan ydinliiketoiminta koostuu valokuvien valmistamisesta, sekä valokuvausalan tuotteiden maahantuonnista ja tukkukaupasta. Eirikuva toimittaa valmistamiaan sekä maahantuomiaan tuotteita erittäin laajan jälleenmyyjäverkoston kautta kaikkialle Suomeen ja Ruotsiin.

Valokuvaus ja valokuvien valmistus on digitalisoitunut voimakkaasti ja aitojen valokuvien teettäminen digitaalikameroiden tiedostoista on vahvassa kasvussa. Digitaalisuus tuo mukanaan myös uusia tuotteita ja palvelukonsepteja, jotka tulevat Eirikuva-tuotemerkin kautta näkymään suomalaisessa kuvakaupassa.


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.11.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment