Search This Blog

Tuesday, October 16, 2012

Perhelippu Korkeasaaren eläintarhaan vain 15€ (norm. 30€)

Diilillä saat:

  • Perhelipulla pääsy Korkeasaareen: 2 aikuista + 3kpl 6-17v lasta
  • Alle 6-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi
  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2012 asti
  • Facediili asiakkaille lisätarjous ravintolasta
  • Avoinna päivittäin klo 10-16
  • Ei sisällä kuljetusta vesibussilla

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Perhelippu Korkeasaaren eläintarhaan: 2 aikuista + 3 lasta (6-17v) vain 15€ (norm. 30€)


Tällä huippudiilillä pääsette koko perheen voimin ihastelemaan Korkeasaaren Eläintarhaan ja tutustumaan eksoottisiin eläimiin ympäri maapalloa. Korkeasaaressa kokee eläimellistä menoa ympäri vuoden!

Korkeasaari on perustettu vuonna 1889 ja on näin ollen yksi maailman vanhimmista eläintarhoista. Eläintarhasta on kehittynyt ympäristönsuojelutyöstään tunnettu, aktiivinen ja elämyksellinen luontokeskus. 

Korkeasaaressa matkaat tundralta sademetsään ja vuoristojen huipuilta kotimaiseen kosteikkoon. Eläintarhan 150 eläinlajia ja lähes 1000 kasvilajia kertovat luonnon monimuotoisuudesta. Monimuotoisuuden suojelemiseksi Korkeasaaressa kasvatetaan uhanalaisia lajeja. Korkeasaaressa osallistutaan myös elinympäristöjen suojeluun lajien alkuperäisillä elinalueilla. 

Tutustu tästä etukäteen Korkeasaaren söpöihin lumileopardin pentuihin!

 

Lähde lähilomalle tropiikkiin tai äkkilähdöllä Himalajaan

Africasian ja Amazonian tropiikissa kesä jatkuu läpi vuoden. Papukaijojen kimeät huudot ja oksillaan loikkivat pikkuapinat johdattavat sinut Amazonin sademetsän uumeniin. Vaihtolämpöisten liskojen ja kilpikonnien seurassa uppoudut afrikkalaisen puoliaavikon verkkaiseen elämänrytmiin. Indonesian viidakossa sinut voi yllättää oksaltaan luikerteleva kirkkaanvihreä käärme, kummitussirkka tai sihisevä torakka.

Himalajan huippujen ja ylänköjen karuun luontoon pääset kurkistamaan lumileopardien, takinien, villihevosten, kamelien, kulaanien, pikkupandojen ja markhorien matkassa. Vuoristojen kiertomatkalle pääset tutkimalla alppikauriiden ja partakorppikotkien, Kalliovuorten lumivuohien ja Andien guanakoiden elintapoja. Arktiset selviytyjät myskihärkä, tunturipöllö ja metsäpeura eivät piittaa talven pikkupakkasista.

Myös Kissalaakson amurintiikerit, leopardit ja ilvekset ovat tottuneet lumeen ja talveen kotiseuduillaan. Korkeasaaren eläimistä valtaosa viihtyy ulkosalla kesät talvet.

Korkeasaari sijaitsee kantakaupungin kainalossa Kruunuvuoren selän pohjoispuolella. Korkeasaareen kuljetaan ympäri vuoden maitse Mustikkamaan ulkoilualueen kautta. Kesällä perille pääsee myös vesitse vartissa Kauppatorilta tai Hakaniemestä. Pääset Korkeasaareen myös vesibussilla. Tarkastele eri saapumisvaihtoja tästä.

Käy tutustumassa myös Korkeasaaren facebook-sivuihin tästä.

Tervetuloa vierailemaan Korkeasaaressa, jossa saat kokea koko maailman yhdellä saarella!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 21.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment