Search This Blog

Sunday, October 7, 2012

Kulmien kestopigmentointi vain 89€ (norm. 300€) Ladies Beauty Centeristä



Diilillä saat:

  • Kulmien kestopigmentointi Ladies Beauty Centeristä
  • Lahjakortilla ei ole voimassaoloaikaa, mutta hoito on varattava 8.11.2012 mennessä
  • Ajanvaraus puh 040 9367565
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!




Säästä 70% - Kulmien kestopigmentointi vain 89€ (norm. 300€) Ladies Beauty Centeristä


Helpota hurjasti aamurutiinejasi ja herää joka aamu hehkeämmän näköisenä. Tällä diilillä saat kestopigmentoinnin kulmiisi.

Kestopigmentoinnin tarkoituksena on korostaa omaa, luonnollista kauneutta. Värivalinnoissa pyritään ehdottomasti luonnollisuuteen. Kestopigmentointi on kulmakarvojen pitkäkestoista korostamista.

Pigmentointi helpottaa joka-aamuista meikkaamista, kun osa on jo valmiina ja antaa vapauden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa; mikä voisikaan olla ihanampaa kuin näyttää huolitellulta jopa saunassa ja jumppasalissa!

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa yleensä noin kaksi tuntia. Värin ja mallin suunnittelu tehdään yhdessä asiakkaan toivomusten mukaisesti, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Pigmentoinnin jälkeen ihoa saa kastella vedellä, mutta saunomista, hikoilua, uintia ja meikkaamista pitää välttää kolmen päivän ajan.

Ladies Beauty Center sijaitsee Fredrikinkadulla, loistavien kulkuyhteyksien päässä. Pigmentointien lisäksi saat Ladies Beauty Centeristä muita kauneus- ja kampaamopalveluita.

Tervetuloa tutustumaan ja rentoutumaan tähän uuteen kauneushoitolaan, jossa saat osaavaa palvelua kokeneilta kauneudenhoitoalan ammattilaisilta!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja varaus tulee tehdä viimeistään 8.11.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment