Search This Blog

Sunday, October 28, 2012

Kosmeettinen tatuointi silmiin, huuliin, tai kulmiin vain 120€ (norm. 250€) Inky Queen Tattoosta Wilma Schlizewskin tekemänäDiilillä saat:

  • Kosmeettinen tatuointi luomille, huulille tai kulmakarvoille Inky Queen Tattoosta
  • Lahjakortti on voimassa 28.2.2013 asti
  • Varaa aikasi numerosta 0400 553 999
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos varattua aikaa ei peruta väh. 24h aikaisemmin, lasketaan lahjakortti käytetyksiEhdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 52%: Kosmeettinen tatuointi vain 120€ (norm. 250€) Inky Queen Tattoosta Wilma Schlizewskin tekemänä


Tällä diilillä saat luonnollisen tai näyttävämmän kosmeettisen tatuoinnin silmäluomille, huuliin tai kulmakarvoihin Inky Queen Tattoosta! Heitä hyvästit joka aamuiselle, aikaa vievää meikkaamiselle ja löydä oikotie onneen.

Oletko kyllästynyt piirtelemään aamuisin kulmakarvoja, jotta saat kehykset kasvoillesi? Toinen aina vinossa ja toinen vähintään iltapäivällä kämmenselässä tai piponreunassa. Saat suomalaisille vaaleille kulmille erittäin hyvin sopivan kosmeettisen tatuoinnin. Taitavasti tehty tatuointi ei ole tumma viiva, vaan luonnollinen, juuri kasvoillesi sopiva. 

Kosmeettinen tatuointi voi olla myös eyeliner-silmänrajaus. Jos meikkauksestasi tulee hieman siksakkia ja kleopatraa, kun pitäisi näyttää huolitellulta ja klassisen kauniilta, on tässä oiva vaihtoehto sinulle!

Entä huulet? Onko herpes vienyt palan mennessään tai ikä haalistanut huulen väriä, kaventanut muotoa ja häivyttänyt huulirajaa? Myös tähän saat ratkaisun kosmeettisella tatuoinnilla ja olet aina huolitellun näköinen.

Laita kerralla aamutoimet kuntoon tällä diilillä! Tatuointiväreissä on valtavasti sävyjä, josta löydetään jokaiselle asiakkaalle tarkalleen oikea. Verrattuna kosmetologien tekemiin pigmentointeihin, tatuointi on huomattavasti nopeampaa sekä väri ja tulos on pysyvä. 

Wilma Schlizewski on tehnyt 16 vuoden aikana kasvoalueen tatuointeja sadoille tyytyväisille naisille ja miehille. Myös alopeaa sairastavat ja sytostaattihoitoja saavat henkilöt ovat löytäneet iloa arkeen kasvotatuoinneista.

Tule Inky Queen Tattooseen laittamaan kasvot kerralla kuntoon niin, ettei sinun tarvitse pohtia minne kulmakarvasi ovat hävinneet päivän aikana!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 28.2.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment