Search This Blog

Sunday, March 25, 2012

1 kerran LPG-hoito vain 30€ (norm. 65€) L&E Fysioteamissa



Diilillä saat:

  • 1 kerran LPG-hoito L&E Fysioteamissa
  • Lahjakortti on voimassa 27.3.-31.7.2012
  • Yhden hoitokerran kesto 45min
  • Ajanvaraus p. 010 4223560
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 54%: 1 kerran LPG-hoito vain 30€ (norm. 65€) L&E Fysioteamissa


Tästä lisäboostia kaikille, jotka tekivät uuden vuoden lupauksen liittyen terveellisempiin elämäntapoihin tai niille, jotka haluavat muuten kohentaa elämänlaatuaan tai vaikkapa palautumista urheilusuorituksen jälkeen. LPG-hoito on monipuolinen apu vaivaan, kuin vaivaan!

LPG-HOITO eli imurullaushieronta (endermologia) on alipaineella tapahtuvaa kehon pehmytkudosten muokkausta, jota voidaan käyttää kehon kiputilojen hoitamiseen, palautumisen nopeuttamiseen, terapeuttisesti ja kosmeettisesti koko keholle.

Imurullauksen teho perustuu ihonalaisen kudoksen kohottamiseen alipaineella ja kudoksen liikuttamiseen LPG-laitteella eri suuntaisin liikkein. Käsittely tuntuu miellyttävältä ja rentouttavalta. Alunperin LPG-hoitoa on käytetty arpien ja palovammojen hoitamiseen, mutta pian huomattiin LPG:n positiiviset vaikutukset myös elimistön rasvakertymien ja tuki- ja liikuntaelinten ongelmien hoidossa. Nykyään LPG:n käyttöalueet liittyvät terapiaan, urheiluun ja kauneudenhoitoon.

L&E Fysioteam on terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut yritys Helsingin Kalliossa. L&E Fysioteam tarjoaa monipuoliset ja räätälöidyt hoidot niin yksityishenkilöille kuin yritys- ja yhteisöasiakkaille. L&E Fysioteamilla on yli kymmenen vuoden kokemus ja vankka ammattitaito erilaisten tuki- ja liikuntaelinongelmien hoidossa kuin myös kosmeettisten palvelujen tarjonnassa. Tavoitteena on asiakaslähtöisyys ja kokonaisvaltainen hoito olipa kyseessä sitten huippu-urheilija, kuntoilija, kosmeettista hoitoa haluava tai hemmotteluun ja rentoutumiseen tuleva asiakas.

L&E Fysioteamin palveluita käyttävät useat huippu-urheilijat, kuntoilijat ja ketkä tahansa hyvää oloa ja rentoutumista kaipaavat. L&E Fysioteamin jäsenet työskentelevät myös yrityksissä ja tekevät kotikäyntejä.

Tervetuloa tutustumaan palvelutarjontaan!

Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika on 27.3. - 31.7.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment