Search This Blog

Tuesday, March 27, 2012

Aromaterapeuttinen niskahieronta ja päänahanhieronta vain 20€ (norm. 45€) Kauneussalonki Dianassa



Diilillä saat:

  • Aromaterapeuttinen niskahieronta ja päänahanhieronta Kauneussalonki Dianasta
  • Varaa hoitola käyntiin n. tunti
  • Lahjakortti on voimassa 8.3.-6.5.2012
  • Ajanvaraus p. 0466344674
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 56%: Aromaterapeuttinen niskahieronta ja päänahanhieronta vain 20€ (norm. 45€) Kauneussalonki Dianassa


Tule rentoutumaan arjen keskelle ihanaan aromaterapeuttiseen niskahierontaan ja päänahanhierontaan ja lähde paikalta levänneenä ja virkistyneenä!

Aromaterapeuttinen hieronta suoritetaan eteeristen öljyjen avulla. Se on lempeä hoitomuoto - tasaiset, silittävät ja venyttävät liikkeet edesauttavat aromaattisten öljyjen imeytymistä. Aromaterapeuttinen hieronta tapainottaa elimistöä ja rentouttaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Hoito vilkastuttaa myös imuneste- ja verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.

Hilseilevä päänahka on merkki hiuspohjan epätasapainosta, joka yleensä pahenee stressin yhteydessä. Liiallinen kireys taasen estää päänahan normaalia verenkiertoa, jolloin hiustuppi saa liian vähän happea energiaa sekä suojaravinteita. Päänahan hieronta parantaa päänalueen verenkiertoa ja vähentää päänahan kireyttä. Hieronta virkistää myös ajatustoimintaa ja muistia.

Kosmetologi Diana Neeme on kosmetologi. Kauneussalonki Diana sijaitsee loistavalla sijainnilla Turun keskustassa. Aromaterapeuttisen niskahieronnan ja rakennekynsien sekä kosmetologisten hoitojen ohella Diana Neeme loihtii sinulle hiustenpidennykset ja ripsien pidennykset tuossa tuokiossa.

Tervetuloa rentoutumaan kiireen keskelle ihanaan aromaterapeuttiseen hierontaan sekä päänahan hierontaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 8.3.2012 - 6.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment