Search This Blog

Thursday, March 22, 2012

Tunnin valokuvaus studiossa, kuvien esikatselu sekä 14x18cm valokuvateos vain 49€ (norm. 135€) Studio Pellavasta



Diilillä saat:

  • Tunnin valokuvaus studiossa, kuvien esikatselu sekä 14x18cm valokuvateos Studio Pellavassa
  • Lahjakortti on voimassa 24.3.-31.5.2012
  • Lahjakortilla kaikista kuvatuotteista -15%
  • Ajanvaraus p. 040-584 4888
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 64%: Tunnin valokuvaus studiossa, kuvien esikatselu sekä 14x18cm valokuvateos vain 49€ (norm. 135€) Studio Pellavasta


Lähestyvätkö valmistujaiset? Tarvitsetko kenties uutta asiallista muotokuvaa käytettäväksi työasioissa? Tällä diilillä saat tunnin valokuvauksen uudessa ja hienossa Studio Pellavassa! 

Harva pystyy ottamaan itsestään edustavia valokuvia itse ja harvalla on edes kunnon kameraa, jolla kuvista tulisi oikeasti painokelpoisia. Studiossa otettavat valokuvat ovat aina omaa luokkaansa, koska ammattilainen ottaa ne studiossa, jossa on oikea valaistus ja silmää oikeille kuvakulmille. 

Kuvaukseen tullessa voit ottaa mukaan haluamaasi rekvisiittaa. Rekvisiitta ei tietenkään ole välttämätöntä, mutta on mahdollista tuoda esiin vaikkapa harrastustaan. Joka tapauksessa, ota mukaan iloinen mieli. Pukeutumisessa vaaleat tai kirkkaat värit ovat parempia kuin tummat. Kokonaisuutta kannattaa miettiä etukäteen, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

Luonnollinen meikki näyttää kuvassa parhaalta. Ehostusta kannattaa kuitenkin tehdä, jotta iho ei kiiltele ja kasvoille saadaan sopivasti väriä ja siisteyttä. Muista, että puhtaat hiukset näyttävät hyvältä ja liian laitettu kampaus korostuu kuvassa. Luonnollisuus on parasta. Näytä siltä kun näytät normaalisti, jotta kuva näyttää sinulta ja on ajaton. 

Uudistettu valokuvaamo avasi ovensa helmikuussa Tampereen Tampellaan. Nuorekas ja valoisa studio on varusteltu uusimmalla ja parhaimmalla tekniikalla joka takaa rautaisen ammattitaidon lisäksi laadukkaat kuvat.

Studio Pellava tarjoaa kattavia kuvaus ja kuvatuotantopalveluita niin yksityisille, kuin yrityksillekkin. Yksityisille tarjottavat palvelut keskittyvät lähinnä henkilökuvauksiin studiossa sekä miljöössä. Varsinaisia tuotteita ovat lapsi- ja perhekuvaukset, hääkuvaukset(niin miljöössä, kuin studiossa), dokumentaariset hääkuvaukset, yo- ja valmistujaiskuvat, muotokuvat, eläin kuvat jne.

Nuku yösi hyvin ennen kuvauspäivää ja tule avoimin mielin! Tervetuloa tutustumaan freessiin Studio Pellavaan!


Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika on 24.3. - 31.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment