Search This Blog

Monday, March 26, 2012

Hiustenleikkaus, värjäys ja pesu + parafiininaamio käsille vain 55€ (norm. 154€) Style by Heiniltä



Diilillä saat:

  • Hiusväripaketti ja parafiininaamio käsille Style by Heiniltä
  • Lahjakortti on voimassa 28.3.-29.6.2012
  • Ajanvaraus p. 050 435 4021 tai ajanvaraus@heinistyle.fi
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos peruutat ajan alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 64%: Hiusväripaketti + parafiininaamio käsille vain 55€ (norm. 154€) Style by Heiniltä


Piristä päivääsi ja hanki uusi väri tukkaan! Tällä diilillä saat myös hiustenleikkuun ja ihanan parafiininaamion käsille.

Tähän monipuoliseen hiusväripakettiin kuuluu pesu, leikkaus, yksivärivärjäys, hiuspohjan hieronta, parafiininaamio käsille ja hiusten muotoon föönaus.

Kevääksi on ehkä kiva hieman keventää hiustyyliä ja kerrostuksilla saatkin hiuksille tuuheutta ja liikkuvuutta. Uusi hiusväri piristää kummasti ilmettä ja tuo vaihtelevuutta tyyliisi.

Hyvin viimeistellystä leikkauspohjasta voi muokata nopeasti lookin baari-illoille tai vaihtoehtoisesti elegantimman tyylin kynttiläillallisille. Rentoa tyyliä sen sijaan on taas helppo ylläpitää arkena. Jos tarvitset vinkkejä hiusten hoitoon tai kotona itse muotoiluun, Style by Heinin mukava henkilökunta antaa sinulle mielellään ohjeita kuinka laitat hiuksiasi jatkossa itse.

Diiliin kuuluu myös käsille tarkoitettu parafiininaamio, joka rentouttaa, kosteuttaa ja pehmentää käsiä. Hoito on erinomainen kylmistä käsistä kärsiville.

Style by Heini palvelee sinua Tampereen keskustassa, Satakunnan kadulla. Style by Heini tarjoaa korkeatasoista palvelua sekä naisille, että miehille.

Parturi-kampaamopalveluiden lisäksi saat Style by Heinistä meikkaukset kaikkiin tilaisuuksiin ja laadukkaat sekä huolella tehdyt geelikynnet upeilla lakoilla, glittereillä ja väreillä!

Tervetuloa rentoutumaan hiusväripaketin lomassa ja tutustumaan Style by Heinin monipuolisiin palveluihin!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 28.3.2012 - 29.6.2012. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.


No comments:

Post a Comment