Search This Blog

Monday, March 26, 2012

Ripsipermanentti vain 25€ (norm. 50€) Ms Hehkussa



Diilillä saat:

  • Ripsipermanentti Ms Hehkussa
  • Lahjakortti on voimassa 28.3.2012 - 29.6.2012
  • Ajanvaraus p. 044 340 3401 
  • Mainitse facediili varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikasemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Ripsipermanentti vain 25€ (norm. 50€) Ms Hehkusta


Tällä diilillä saat ihanan kaarevat ripset Ms Hehkusta! Heitä ripsien taivutin sivuun ja helpota aamurutiinejasi tällä diilillä.

Ripsipermanentilla käännetään ripset kauniisti ylöspäin, niin ettei jokapäiväistä ripsien mekaanista kääntämistä tarvitse tehdä. Ripsipermanentti sopii niin lyhyt- kuin pitkäripsisillekin.

Yläsuuntaan käännetyt ripset avaavat silmää ja samalla kohottavat katsetta. Ripsiväri on helpompi levittää eivätkä ripset tartu esimerkiksi silmälaseihin.

Permanentti kestää ripsissä 6-8 viikkoa eli sen ajan kuin normaalipituinen ripsi uusiutuu. Ripsipermanentti kasvaa ripsistä ulos ja uudet ripset tulevat suorina ja hyväkuntoisina jälleen takaisin. Ripsiä kannattaa hoitaa ripsienhoitoaineella ja seuraavaa ripsipermanenttia suositellaan vasta kun edellinen permanentti on kokonaan ripsistä poistunut.

Ms Hehku sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, keskeisellä sijainnilla Kampissa, Annankadulla. Kauneussalonki Ms Hehku tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa rennossa ilmapiirissä. Tule Ms Hehkuun sellaisena kuin olet ja löydä sisäinen Hehkusi kattavien palveluiden kautta!

Perinteisten, ammattitaidolla tehtyjen kampaamo- ja parturipalveluiden lisäksi saat Ms Hehkusta ripsien pidennykset- ja permanentit, rakennekynnet, hierontaa, jalkahoitoja ja reikihoitoa. Tuotteina Ms Hehkussa käytetään amerikkalaista Big Sexy Hairia ja Davinesin laadukkaita kauneudenhoitotuotteita.

Ms Hehku löytyy myös facebookista

Ms Hehku toivottaa kaikki tervetulleiksi viihtymään ja kaunistautumaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 28.3.-29.6.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment