Search This Blog

Thursday, March 22, 2012

Kestopigmentointi kulmiin tai silmäluomiin vain 149€ (norm. 420€) JK Nail Academysta



Diilillä saat:

  • Kahden kerran kestopigmentointi kulmiin tai silmäluomiin JK Nail Academysta
  • Lahjakortti on voimassa 26.3.-27.5.2012
  • Ajanvaraus p. 044 577 9927
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos peruutat ajan alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 65%: Kahden kerran kestopigmentointi kulmiin tai silmäluomiin vain 149€ (norm. 420€) JK Nail Academysta


Kestopigmentointi on oiva tapa helpottaa kaunistautumisrutiineja kertaheitolla. Tällä diilillä saat kestopigmentoinnin kulmille tai silmäluomiin.

Kestopigmentointi on pysyvä kosmeettinen tatuointi, joka kestää ihotyypistä riippuen jopa 10 vuotta! JK Nail Academy tekee pigmentoinnit ammattitaidolla ja parhailla uusimmilla laitteilla. Parhaimmillaan pigmentoinnin tekeminen on kivutonta ja se paranee nopeasti oikealla kotihoidolla. 

Aikaa pigmentoinnin tekemiseen menee n.1-2 tuntia riippuen pigmentoitavasta alueesta ja puudutuksen tarpeesta.

Pigmentointi aloitetaan aina asiakkaan konsultoinnilla, jonka jälkeen pigmentoija tekee mallipiiroksen suoraan asiakkaan kasvoille ja tämän jälkeen asiakas hyväksyy mallin sekä värin. Kaikkien pigmentointien hintaan kuuluu kaksi pigmentointikertaa, joista toinen tehdään yleensä n. 4 viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Tällä toisella kerralla syvennetään väriä tarvittaessa tai tehdään vain pienet lisäykset tai muutokset.

JK Nail Academy sijaitsee Tampereen keskustassa. JK Nail Academylta saat laadukkaat rakennekynnet, ripsienpidennykset, Spa-hoidot käsille ja jaloille sekä koulutuksen ja laajan tuotevalikoiman. JK Nail Academy käyttää palveluissaan vain ja ainoastaan testattuja, hypoallergisia tuotteita, jotka täyttävät EU laatukriteerit ja säännökset. Ripsienpidennykset ja koulutukset ovat tuore uutuus ja ehdoton hitti kauneusalalla.

Tervetuloa tutustumaan kauneushoitolaan, jossa oman alansa rautaiset ammattilaiset loihtivat sinulle uuden ilmeen, oli kyse sitten pigmentoinneista, rusketuksista tai kynsistä!

JK Nail Academy löytyy myös facebookista.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 26.3.2012 - 27.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment