Search This Blog

Monday, March 26, 2012

Yläluomen, huulien tai kulmien kestopigmentointi vain 190€ (norm. 400€) Studio Chancesta



Diilillä saat:

  • Yläluomen, kulmien tai huulien kestopigmentointi Studio Chancessa
  • Lahjakortti on voimassa 28.3.-29.5.2012
  • Varaa aikasi numerosta p. 0400683944 (Natalya)
  • Mainitse facediilin lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 53%: Yläluomien, huulien tai kulmien kestopigmentointi vain 190€ (norm. 400€)


Helpota aamuisia kauneusrutiinejasi ja tule ottamaan ammattitaidolla ja huolella tehdyt kestopigmentoinnit trendikkääseen Studio Chanceen!

Tällä diilillä saat ketopigmentoinnin joko huuliin, kulmakarvoihin tai ylälinerin luomillesi. 

Kestopigmentoinnin tarkoituksena on korostaa omaa, luonnollista kauneutta. Värivalinnoissa pyritään luonnollisuuteen. Kestopigmentointi on kulmakarvojen sekä ripsi-ja huulirajojen pitkäkestoista korostamista. Se helpottaa joka-aamuista meikkaamista, kun osa on jo valmiina ja antaa vapauden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa; mikä voisikaan olla ihanampaa kuin näyttää huolliteltu jopa saunassa ja jumppasalissa!

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa yleensä noin kaksi tuntia. Värin ja mallin suunnittelu tehdään yhdessä asiakkaan toivomusten mukaisesti, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Pigmentoinnin jälkeen ihoa saa kastella vedellä, mutta saunomista, hikoilua, uintia ja meikkaamista pitää välttää kolmen päivän ajan.

Studio Chance on trendikäs ja ajanmukainen parturi-kampaamo keskeisellä paikalla Brahenkadulla. Studio Chancesta saat kiestopigmentoinnin lisäksi täyden talon parturi-kampaamon palvelut. Tule rentoutumaan ja virkistäytymään: Studio Chancen työntekijät loihtivat sinulle uuden lookin taidoikkailla hiustenleikkauksilla ja pirtsakan kampauksen iltarientoihin! Tuotteina käytetään jumalaisilta tuoksuvia TIGI:n kampaamotuotteita, jotka ovat tunnettuja laadustaan.



Studio Chancen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi täyden palvelun taloon! Kaunistautuminen alkaa nyt!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 28.3.2012 - 29.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment