Search This Blog

Tuesday, March 27, 2012

Tunnin hohtokeilaus Talin keilahallissa vain 8€ (norm. 32€)



Diilillä saat:

  • Tunnin hohtokeilaus Talin keilahallissa 
  • Lahjakortti on voimassa 30.3.-9.6.2012, pe klo 21-23 ja la klo 16-23, ratavaraustilanteen mukaan
  • Ratavaraukset etukäteen 09-2514 4430, bowling@bowling.fi, facebookista: www.facebook.com/talibowl tai paikanpäällä
  • Vuokrakengät 2€/pari. Facebook-varauksille vuokrakengät ilmaiseksi rajoitetun ajan

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 75%: Tunnin hohtokeilaus Talin Keilahallissa vain 8€ (norm. 32€)


Tällä diilillä saat varsin huokeaan hintaan hauskan illan keilauksen parissa Talin keilahallissa.

Diili sisältää tunnin hohtokeilauksen tai "valoisan" keilauksen, jolloin perjantaisin keilataan valoisassa keilahallissa. Jos varaat ratasi facebookin kautta, saat kenkävuokran ilmaiseksi. Käy tykkäämässä Talin Keilahallista facebookissa tästä ja lähetä yksityisviestillä nimesi, puhelinnumerosi, lahjakorttisi koodi sekä mieleisesi ajankohta. Asiakas kontaktoidaan tämän jälkeen puhelimitse.

Facediili asiakkaana sinulla on mahdollisuus osallistua ilmaiseksi bowling.fi liigat –esikarsintaan. Olet sitten Lady, Äijä, Opiskelija, Sinkku tai kuka vaan – käy tutustumassa Talin Keilahallin sivuilla liigaan tai kysy lisää tullessasi keilaamaan ja täytä kaavake hallilla. Kaavakkeen täyttäneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

Talin Keilahallilla on myös välineiden säilytysmahdollisuus. Tutustu myös Tali Pro Shopin keilakenkävalikoimaan (kengät alkaen 57€ ja poistotarjouksia jopa vieläkin edullisemmin) 

Talin keilahalli on alunperin 1973 keilahalliksi rakennettu keilailustadion. Valmistuessaan keilahalli oli Euroopan mahtavin keilahalli ja edelleen se herättää hämmästystä kilpakeilaajissa ympäri maailman. Keilahallin avaruuden takia se on ainutlaatuinen koko maailmassa. Talin keilahallissa on 36 huippuluokan Brunswick Pro Anvilane -keilarataa.

Tekniikaltaan keilahalli on uusittu täysin vuonna 2009 jolloin alkuperäiset Brunswick A2 -keilanpystytyskoneet korvattiin nykyaikaisilla Brunswick GSX -keilanpystytyskoneilla. Samalla myös tuloslaskimet päivitettiin viimeisintä tekniikkaa edustavaksi Vector-tuloslaskentajärjestelmäksi. Yleisöä varten tulosmonitoreina ovat Suomen suurimmat, 46-tuumaiset ylämonitorit. 

Muilta tiloiltaan keilahalli on uusittu vuonna 2005, jolloin keilahalliin tuli myös hohtokeilailu. Hohtokeilailua Talissa on tarjolla normaalisti lauantai iltaisin, mutta pikkujoulukaudella myös perjantaisin. 

Tali tarjoaa ainoana pääkaupunkiseudun keilahallina perjantai-iltaisin mahdollisuuden valoisaan keilailuun. Voit käyttää lahjakorttisi myös näinä iltoina. Talin perjantai-ilta soveltuu mainiosti myös perhekeilailuun ilman, että lapsia tarvitsee viedä ravintolaan.

Kerää porukka kasaan ja tulkaa keilaamaan ja viettämään hauska ilta hienoon Talin Keilahalliin!



Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 30.3.2012 - 9.6.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment