Search This Blog

Monday, March 26, 2012

3 ruokalajin vaihtuva menu kahdelle vain 43€ (norm. 87€) Kalaravintola Kaskenahteesta



Diilillä saat:

  • Vaihtuva lähiruokamenu kahdelle Kalaravintola Kaskenahteesta
  • Lahjakortti on voimassa 26.3. - 1.6.2012
  • Pöytävaraus p. (02) 2315 552
  • Mainitse facediili pöytävarauksen yhteydessä
  • Jos pöytävarausta ei peruta väh. 24h aikaisemmin, lasketaan lahjakortti käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 51%: Vaihtuva lähiruokamenu kahdelle vain 43€ (norm. 87€) Kalaravintola Kaskenahteesta


Tällä diilillä saat Kalaravintola Kaskenahteesta herkullisen menun, joka koostuu pientuottajien valmistamista raaka-aineista. Tule maistamaan kuinka hyvää on läheltävä tuleva ruoka!

Kaskenahde on pieni ja idyllinen 32 paikkainen perheravintola, jonka pääpaino on kalaruoissa, mutta saatavana on myös liha- ja kasvisvaihtoehtoja. 

Kaskenahteessa käytetään pääasiassa kotimaisia raaka-aineita, erityisesti lähialueen pientuottajien laadukkaita tuotteita. Kalat ovat lähivesistä pyyntituoreina hankittuja. Muut sesonkien raaka-aine herkut hankitaan kauppahallista ja torilta, kesäisin raaka-aineina käytetään myös itsepoimittuja sieniä ja marjoja, jotka ovatkin lähiruokaa parhaimmillaan.

Käy katsomassa Kaskenahteen vaihtuva lähiruokamenu tästä. Tällä hetkellä tarjolla on Palsternakkakeittoa, Paistettua Airiston kuhaa kanttarellikastikkeella ja marjajäädykettä jälkiruoaksi. Tulevissa menuissa saatetaan päästä maistelemaan Kalapateéta tai Vuohenjuustosalaattia, Grillattua Siikaa Spelttirisotolla tai Sieni-peruna paistoksella, Talon omaa jäätelöä sekä muita maistuvia herkkuja lähiseudun tuottajilta.

Ravintola on avoinna ti-ke 11-18, to-pe 11-20 ja la 12-18. Tervetuloa retrohenkiseen hyvän palvelun ravintolaan nauttimaan maukkaista aterioista!

 


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 26.3.- 1.6.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment