Search This Blog

Sunday, March 25, 2012

Hammasharjojen Lit-Pack UV- sterilisointikotelo vain 29€ (norm. 59€)



Diilillä saat:

  • Hammasharjojen Lit-Pack UV-sterilisointikotelo
  • Lahjakortti on voimassa 28.3.-8.4.2012
  • Tee tilaus voimassaoloaikana osoitteesta: 
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 51%: Hammasharjojen Lit-Pack UV-sterilisointikotelo vain 29€ (norm. 59€)


Tiesitkö että hammasharjasi voi tehdä sinut sairaaksi? Tällä diilillä saat UV-sterilisointikotelon, jonka avulla hammasharjasi pysyy bakteerivapaampana. Toimituskulut sisältyvät edulliseen diilihintaan! 

Ihmisen suu on koti miljoonille bakteereille, jotka siirtyvät hammasharjaasi jokaisen käyttökerran jälkeen, ja niistä ei pääse eroon vaikka kuinka yrittäisit sitä huuhdella.

Hammasharja on täydellinen kasvualusta bakteereille, josta voi seurata hammasharjan vakava saastuminen, mikä voi vaikuttaa huonolla tavalla immuunijärjestelmän toimintaan sekä johtaa erilaisiin sairauksiin. ” Vaikka hammasharja huuhdellaankin näennäisen puhtaaksi, niin ne saattavat silti olla saastuneita esimerkiksi mahdollisilla patogeenisilla organismeilla.” – Tautien valvontakeskus.

Hammasharjojen UV- sterilisointikotelo suojelee itseäsi ja perhettäsi haitallisilta bakteereilta ja viruksilta, jotka kasvavat ja kukoistavat kosteiksi jääneissä hammasharjoissa. Laitteeseen mahtuu kerrallaan yhteensä 4 hammasharjaa ja partahöylä.

UV- sterilisointikotelo eliminoi automaattisesti bakteerit hammasharjasta käyttäen samaa pieneliöitä tappavaa UV teknologiaa, kuin hammaslääkäreissä ja sairaaloissa käytetään instrumenttien puhdistukseen, minkä tuloksena suuhygienia paranee huomattavasti.

Miten UV- sterilisointikotelo toimii?
Tämä pienikokoinen laite käyttää viimeisintä pieneliöitä tappavaa UV- teknologiaa bakteereja vastaan, jotka kasvavat hammasharjassasi. Kun olet asettanut hammasharjat ja partahöylät UV- sterilisointikoteloon ja sulkenut kannen, niin 253.7 nm kylmäkatodi UV- valo menee automaattisesti päälle 3 – 4 minuutiksi ja purkaa kosteuden kotelosta sen ulkopuolelle.

UV- valon fotoneilla on juuri oikea aaltopituus bakteerien, virusten ja homeen tehokkaaseen tappamiseen tuhoten samalla niiden DNA- rakenteen täydellisesti. Pieneliöitä tuhoava UV- valon säteily on todistetusti tehokas sterilisointitekniikka, jota on pitkään hyödyntänyt hammaslääkärit, sairaalat, klinikat ja kaupalliset liikkeet. Mikro-organismit eivät voi kehittää immuniteettia UV- valoa vastaan. Terveyttä edistävä hammasharjasterilisointikotelo on täysin turvallinen tuote.

Lisätietoja:
- Estää tartuntatautien leviämisen
- Tappaa virukset ja bakteerit noin 3 – 4 minuutin sisällä
- Koteloon mahtuu kerrallaan 4 hammasharjaa ja partahöylä
- Pitkäkestoinen ja turvallinen pieneliöitä tappava UV- lamppu
- Soveltuu käytettäväksi kaikille ikäryhmille
- Irrotettava harjapidike vaivatonta pesua varten

Voit ostaa diilin tämän päivän ajan ja se on voimassa 28.3.2012 - 8.4.2012.


No comments:

Post a Comment