Search This Blog

Wednesday, March 21, 2012

Viikonloppu kahdelle late check outilla ja suolahuone- tai kidehoito kahdelle Långvik Congress Wellness Hotellissa vain 256€ (norm. 512€)



Diilillä saat:

  • 2 yötä aamiaisineen late check outilla ja suolahuone- tai kidehoidolla kahdelle Långvik Congress Wellness Hotellissa
  • Lahjakortti on voimassa pe-su 22.3.-30.4.2012 sekä pääsiäisenä 6.-9.4.2012
  • Kylpylän vapaa käyttö sisältyy lahjakorttiin 
  • Varaa yöpyminen etukäteen 09 2959 9301 tai vastaanotto@langvik.fi
  • Mainitse facediili varauksen yhteydessä
  • Huoneen varaus hotellin varaustilanteen mukaan
  • Lisävuode +30€
  • Koirat +40€

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: 2 vuorokauden miniloma kahdelle aamiaisineen ja suolahuone- tai kidehoito kahdelle tasokkaassa Långvik Congress Wellness Hotellissa vain 256€ (norm. 512€)


Osta tämä diili ja unohda hetkeksi arjen murheet ja huolet ja tule viettämään ihana viikonloppu rentoutumisen ja hemmottelun parissa ylellisessä Långvik Congress Wellness Hotellissa. 

Tällä diilillä pääset rakkaasi tai vaikkapa ystäväsi kanssa rentouttavalle minilomalle viikonlopuksi tasokkaaseen Långvik Congress Wellness Hotelliin. Diilihintaan sisältyy majoitus modernisti sisustetussa kahden hengen huoneessa aamiasineen sekä kylpylän vapaalla käytöllä. Lahjakortin hintaan kuuluu myös late check out. Långvik tarjoaa upeat puitteet täysivaltaiseen rentoutumiseen Spa-osastollaan, ravintoloiden herkkujen ja muiden palveluiden osalta.

 

Långvik Congress Wellness Hotel sijaitsee Kirkkonummen Tanskarlassa, puolen tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Långvik on suunniteltu vieraiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ajatellen. Monipuoliset palvelut ainutlaatuisissa puitteissa tarjoavat mahdollisuuden inspiroitua ja löytää itsestään uutta energiaa - oli kyse yksilöstä tai yrityksestä.

Långvik Hotellimaailman tyylikkäät, skandinaavisesti sisustetut huoneet toimivat tukikohtanasi monipuolisten palveluiden keskellä. Untuvapeitoilla ja -tyynyillä varustetut Unikulman laadukkaat vuoteet tarjoavat ihanteelliset puitteet levolle. Suuresta osasta huoneita on rauhoittava metsä- tai merinäköala. Kaikissa huoneissa on lisäksi langaton nettiyhteys. Huonehintaan kuuluu runsas buffet-aamiainen sekä kuntosalin, kylpyläosaston ja saunojen käyttö. Lisäksi huoneissa on maksullinen minibaari.

Långvikissa kaiken tekemisen ytimessä on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Wellness-maailma tarjoaa monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja niin sisäisen kuin ulkoisen hyvinvointisi kohentamiseksi Wellness-osastolla. Jos haluat kuntoilla viikonlopun aikana, se onnistuu hyvin Långvikin hyvin varustetulla kuntosalilla.

Wellness-osastolta löytyy mm. Spa-altaat, erikoissaunat (infrapuna ja höyry), elämyssuihkut ja hemmottelevat hoidot. Tarkastele SPA-osaston palveluita tarkemmin tästä. Facediilin asiakkaat saavat kaikista hoidoista ja hoitotuotteista -10%.

 

Wellness-osaston lisäksi hyvinvointi näkyy Långvikissa upeilla ulkomaastoilla, jotka soveltuvat lenkkeilyyn ja pyöräilyyn.

Perheen pienimmät viihtyvät Långvikissa myös mainiosti, sillä Långvik tarjoaa tekemistä myös heille mm. erilaisten pelien, leikkien, pomppulinnan ja Singstarin muodossa.

Långvik on suosittu kohde myös erilaisten kokousten pitämiseen. Yritysmaailma on suosinut Långvikin kokousmaailmaa jo useamman vuoden ajan. Kokousmaailma koostuu yhteensä yli 20 kokoustilasta, jotka tarjoavat vaihtoehtoja niin pienille kuin suurillekin tapahtumille, kokouksille ja kohtaamisille.

Tervetuloa rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi korkeatasoiseen Långvik Congress Wellness Hotelliin!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 22.3.2012 - 30.4.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment