Search This Blog

Monday, March 26, 2012

Tunnin intialainen päähieronta vain 20€ (norm. 50€)



Diilillä saat:

  • Tunnin intialainen päänhieronta
  • Lahjakortti on voimassa 29.3.-25.5.2012
  • Ajanvaraus p.040 560 4649
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 60%: Tunnin intialainen päähieronta vain 20€ (norm. 50€)


Tule Intialaiseen päähierontaan Studio NDN:ään. Intialainen päähieronta on ehdotonta luksusta kiireiselle ja stressaantuneelle ihmiselle.

Nykyaikainen intialainen päähieronta yhdistää alkuperäisen tuhansia vuosia vanhan päähieronnan ja niska-hartiaseudun hieronnan. Se on länsimaalaiseen elämäntapaan sopivaa yksikertaista ja rauhoittavaa hierontaa. Se laukaisee stressiä ja helpottaa stressin aiheuttamia oireita. Hoidolla on sekä rentouttava että virkistävä vaikutus. 

Intialainen päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu tällä stressin kuormittamalla kehon alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja kuten jännityspäänsärkyä. 

Studio NDN on tunnelmallinen hoitola Helsingin keskustassa, Eerikinkadulla. NDN:stä saat laadukkaita ja monipuolisia kauneudenhoitopalveluita ripsien pidennyksistä rakennekynsiin laajalla ammattitaidolla varustettuna. Tule rentoutumaan ihanaan Studio NDN:ään, jossa sinut hoidetaan priimakuntoon mm. laadukkailla kestopigmentoinnella ja jalkahoidoilla! 

Studio NDN löytyy myös facebookista.

 

Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika on 26.3. - 27.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment