Search This Blog

Thursday, March 29, 2012

Naurujooga polttari- tai kaveriporukalle vain 50€ (norm. 150€) Hyvän Olon hoitolasta



Diilillä saat:

  • Naurujooga polttari- tai kaveriporukalle Hyvän Olon hoitolasta
  • Lahjakortti on voimassa 2.4.-31.7.2012
  • Yksi nauraujooga kerta kestää n. 45min
  • Max. 10 henkeä
  • Ajanvaraus p. 040-522 7696
  • Mainitse facediili varatessasi aikaa
  • Jos perut ajan alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 67%: Naurujooga polttari- tai kaveriporukalle vain 50€ (norm. 150€) Hyvän Olon hoitolasta


Onko sinulla polttarit järjestettävänä ja nolla ideaa mitä kaikkea hauskaa voisitte tehdä? Tämä diili on loisto ratkaisu tähän pulmaan! Naurujooga nostaa piintyneemmänkin tosikon hymyn korviin!

Naurujooga  on alunperin intialaisen lääkäri Madan Katarian kehittämä metodi, jossa sananmukaisesti nauretaan ja paljon! Ilman vitsejä nauruun innostava voima perustuukin erilaisiin harjoitteisiin sekä ryhmän tukeen.

Naurujoogassa yhdistyvät yhteinen hulvaton hauskanpito, joogan hengitysharjoitukset, rohkeus itseilmaisuun, uudenlainen kokemus naurusta ja sen voimasta, sekä erittäin rentoutunut jälkiolo, joka säilyy pitkään. Ja kaikki tämä on mahdollista ilman yhteistä huumorin ymmärrystä.

Itse naurujoogasession  aikana tehdään erilaisia harjoituksia, syvähengityksiä ja taputuksia, sekä muun muassa maataan lattialla vapaanauruosiossa yhdessä porukalla nauraen. Tätä lajia kannattaa kokeilla ja se sopii tiukemmallekin insinöörille.

Naurusta saa voimavaroja ja jaksamista sekä se tuo myös lisää harmoniaa elämään, vaikka olisikin huonolla tuulella tai allapäin. Naurujooga sopii kaikille, mutta pääasiallisesti se on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan hauskalla tavalla.

Hyvän olon hoitolan ihastuttava hoitola sijaitsee Vantaalla, aivan Martinlaakson juna-aseman läheisyydessä. Hyvänolon hoitola tarjoaa yksilöllisiä ja tehokkaita
hoitokokonaisuuksia hyvinvointiin liittyen.


Hoitovalikoimaan kuuluu mm. kasvo- ja vartalohoidot, rentouttavat hieronnat, opastusta ihon tervehdyttämiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Erityisosaamisena löytyy naurujooga.


Tervetuloa nauramaan itsesi kipeäksi Hyvän Olon hoitolaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 2.4.2012 - 31.7.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment