Search This Blog

Sunday, March 25, 2012

Uusi tatuointi tai tatuoinnin korjaus Inky Queen Tattoolta vain 30€ (norm. 100€)



Diilillä saat:

  • Uusi tatuointi tai tatuoinnin korjaus Inky Queen Tattoolta
  • Lahjakortti on voimassa 27.3.-25.5.2012
  • Ajanvaraus p. 0400 553 999
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos peruutat ajan alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 70%: Uusi tatuointi tai tatuoinnin korjaus Inky Queen Tattoolta vain 30€ (norm. 100€)


Haaveiletko ensimmäisestä tatuoinnistasi? Entäpä onko sellainen jo tullut hankittua, mutta lopputulos on hirvittänyt jo pitemmän aikaa? Tällä diilillä saat joko uuden tatuoinnin tai vanhan korjauksen Inky Queen Tattoolta!

Tuliko hankittua karsea matkamuisto? Teiniangstia? Kaveri harjoitteli edullisesti? Tiikerillä viisi tassua ja delfiini, joka näyttää hauelta? Jäikö elämän rakkaus muistojen albumiin? Mitä näille kaikille voisi tehdä?

Laser on kallis, kivulias ja hidas vaihtoehto. Sitä paitsi ei ole mitään takeita siitä, että kaikki värit lähtevät ja tilalle ihoon jää aina jokatapauksessa ruma paloarpi. Olipa tatuoinnin tarina mikä tahansa, mutta jos pieleen mennyt koristus vaivaa sinua joltakin osin, niin korjataan se. Kuvia voi peittää, muuntaa, muuttaa, suunnitella lisää. Musta palkki tai pitkä puseronhiha ei todellakaan ole ainoa vaihtoehto.

Wilma Schlizewski tekee Inky Queen Tattoossa laadukkaita tatuointeja rautaisella ammattitaidolla. Wilma tekee perinteisten tatuointejen lisäksi poltto- ja arpitatuointeja, pigmentointeja ja hennausta ilman kuva- tai kehonosarajotteita.

Tervetuloa tutustumaan Inky Queen Tattooseen Malminrinteeseen! Istu alas ja selaa tatuointikuvakansioita, valitse mieleisesi tai suunnittele itse, Inky Queen Tattoosta saat mieleisesi tatuoinnin paikkaan kuin paikkaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 27.3.2012 - 25.5.2012. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment