Search This Blog

Thursday, March 29, 2012

Intialainen päähieronta vain 20€ (norm. 45€) Fysiolassa



Diilillä saat:

  • Intialainen päähieronta Fysiolassa
  • Hieronnan kesto n. 40min
  • Lahjakortti on voimassa 2.4. - 1.6.2012, ma-pe
  • Ajanvaraus p. 045 239 7233, ma-pe 9-19, la 10-14
  • Mainitse facediilin lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 56%: Intialainen päähieronta vain 20€ (norm. 45€) Fysiolassa


Tule rentoutumaan Intialaiseen päähierontaan Fysiolaan. Intialainen päähieronta kiihdyttää muun muassa aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti.

Intialainen päähieronta on pään ja niskahartialihasten rentouttavaa hierontaa. Se laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita. Hieronta parantaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulle. Tämä parantaa keskittymistä, selkeyttää ajattelua ja helpottaa henkistä väsymystä.

Hoidon jälkeen olo on syvän rauhallinen ja rentoutunut. Intialainen päähieronta pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan Auyrvedaan, jonka mukaan terveys koostuu fyysisen, psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainosta. Suomeen hoito tuli vuonna 1999.

Hoito tasapainottaa autonomista hermostoa ja nopeuttaa siten kehon omia paranemisprosesseja. Se myös ennaltaehkäisee sairauksia vahvistamalla vastustuskykyä. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit antavat voimaa ja elämäniloa. Puolen tunnin hieronta virittää luovuuden ja vahvistaa motivaation. Hieronta tehdään istualtaan, eikä siinä käytetä öljyä. Hoito kestää noin 40 minuuttia.

Fysiola aloitti toimintansa 1990 uudessa Partola-Keskuksen liikerakennuksessa. Fysiolan palvelumuotoina on alusta lähtien ollut fyioterapiapalvelut sekä hierontapalvelut, nykyään palvelut painottuvat myös kovasti terveysliikunnan ohjaukseen hoitokäyntien yhteydessä, urheilufysioterapia  palvelee nykyään niin aktiiviurheilijoita kuin kuntoilijoita lihashuollon ja rasitusvammojen hoitojen myötä. 

Fysiolasta saa myös akupunktiohoitoja fyioterapiakäyntien yhteydessä yhtenä hoitomuotona fysikaalisten hoitojen, liikehoitojen, hieronnan ja ohjeitten, neuvonnan ja ohjauksien lisäksi. Palvelukokonaisuutta täydentävät nykyään myös Wellnesshoidot joihin mm. tämä Intialainen päähieronta kuuluu.

Tervetuloa rentoutumaan ja poistamaan ikäviä jumeja kehosta Fysiolaan!



Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 2.4.2012 - 1.6.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment