Search This Blog

Thursday, March 29, 2012

Lounas kahdelle perinteikkäässä Brahen Kellarissa vain 19€ (norm. 38€)



Diilillä saat:

  • Lounas kahdelle Brahen Kellarissa
  • Lahjakortti on voimassa 2.4.-24.5.2012, ma-pe klo 11-14
  • Lahjakorttiin sisältyy 2x 0,5l San Pellegrino-kivennäisvesipullot
  • Ei voimassa kabinettitiloissa tai muiden etujen ja alennusten yhteydessä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Lounas kahdelle perinteikkäässä Brahen Kellarissa vain 19€ (norm. 38€)


Keskeytä hektinen työpäivä lounaan ajaksi ja tule ystäväsi kanssa nauttimaan runsas buffetlounas perinteikkääseen Brahen Kellariin!

Tällä diilillä saat herkullisen ja runsaan lounasbuffetin, johon kuuluu laadukkaan ruoan ja viihtyisän miljöön lisäksi puolen litran San Pellegrino-kivennäisvesipullot molemmille ruokailijoille. Lounas tarjoillaan Brahen Kellarissa ma-pe 11-14.

Tällä viikolla (viikko 13) lounaalta löytyi mm. Lehtipihviä, Kasvis Chop Sueyta, Haukipihviä ja Hollandaisekastiketta, Paistettua Lohta ja Lime-Chilikastiketta sekä Hunajassa Wokattua Selleriä. Tutustu tarkemmin alkavan viikon 14 lounaaseen tästä.

Turun vanhin kellariravintola Brahen Kellari elää keskellä uutta Turkua. Kiireetön viihtyvyys, erinomainen sekoitus suomalaisia ja kansainvälisiä makuja sekä asiantuntevan huomaavainen, kotoinen palvelu muodostavat Brahen Kellarin kuulun tunnelman.

Brahen Kellarin tunnelmaa on kehuttu välittömäksi ja asiakaspalvelua kehuttu. Suurella sydämmellä ja oikealla ammattitaidolla tehty ruoka on saanut osakseen myös paljon kehuja sekä paikallisilta, että turisteilta ympäri maailmaa.

 

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 2.4.2012 - 24.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment