Search This Blog

Tuesday, March 27, 2012

Pidä kotipihasi siistinä! Painepesurisuutin 8 eri suihkutusvaihtoehdolla ja saippuansäännöstelijällä vain 29€ (norm. 69€)



Diilillä saat:

  • Painepesurisuutin 8 eri suihkutusvaihtoehdolla ja saippuansäännöstelijällä
  • Lahjakortti on voimassa 30.3.-8.4.2012
  • Tee tilaus voimassaoloaikana osoitteessa
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 58%: Pidä kotipihasi siistinä! Painepesurisuutin 8 eri suihkutusvaihtoehdolla ja saippuansäännöstelijällä vain 29€ (norm. 69€)


Pidä pihasi puhtaana - tällä diilillä saat kätevän Painepesurisuuttimen jopa kahdeksalla eri suihkutusvaihtoehdolla. Toimituskulut sisältyvät edulliseen diilihintaan.


Tämä tehokas ja käytännöllinen painepesurisuutin muuttaa vanhan puutarhaletkusi voimakkaaksi painepesuriksi! Voit suihkuttaa lian pois autoista, ikkunoista, pihatieltä, ulkokalusteista ja mistä tahansa kohteesta, johon pesuri soveltuu käytettäväksi. Lisää omaa puhdistusainetta tai saippuayhdistelmää sisäänrakennettuun säiliöön.

Pyörivä suutin 8" teleskooppivarressa tarjoaa kahdeksan erilaista suihkutusvaihtoehtoa. Mikäli tarvitset monitoimista letkusuutinta puhdistukseen ja kotiympäristösi siistimiseen, niin tämä Facediilin tarjoama painepesurisuutin 8 eri suihkutusvaihtoehdolla on täydellinen tarkoitukseen! Laite on kevyt eikä tarvitse sähköä, tai moottoria toimiakseen.

Puhalla voimalla liat ja epäpuhtaudet kotipihaltasi, tai anna hienovarainen kastelu ulkokasveillesi! Painepesurisuuttimessa on 8 sisäänrakennettua suutinta, joiden avulla voit helposti pestä lian pois katukäytäviltä, autosta, terasseilta, tai antaa kasveillesi niiden kesähelteellä tarvitseman piristyksen!

Mukana tulee saippuansäännöstelijä, jota voi yhtä hyvin käyttää myös jakelupumppuna lannoitteiden laittamiseen. Pesurisuutinta on paras käyttää puhdistamaan vesikouruja, ikkunoita, talon julkisivuja, autoja, veneitä, katukäytäviä, askelmia ja liukuovia. Painepesurisuutin omaa korkean kaupallisen arvon ja tulee kestämään monta vuotta kovassakin käytössä. Tuote sopii yhteen useimpien puutarhaletkujen kanssa.

Lisätietoja:
- Mukana saippuansäännöstelijä
- Täydellinen kaikkeen ulkopuhdistukseen
- Painepesurisuuttimessa 8 erilaista sisäänrakennettua suutinta

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 30.3.- 8.4.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment