Search This Blog

Thursday, March 22, 2012

1h laserammunta vain 15€ (norm. 30€) Kiitoradasta



Diilillä saat:

  • 1h laserammunta Kiitoradasta
  • Lahjakortti on voimassa 24.3.-31.5.2012
  • Katso varaustilanne varauskalenteri-linkistä osoitteesta www.kiitorata.fi/varauskalenteri ja varaa rata: p. 02-4808 4000
  • Mainitse facediili ja lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä ja tulosta lahjakortti mukaan

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 50%: 1h laserammunta Kiitoradasta vain 15€ (norm. 30€)


Oletko ikinä miettinyt miltä tuntuisi kokeilla tarkkuusammuntaa yhdistettynä pelaamiseen? Tule kokeilemaan hauskaa laserammuntaa Kiitorataan!

Tällä diilillä pääset tunnin mittaiseen laserammunta-sessioon Kiitorataan. Laserammunnan tarkkuus ja ammuntakokemus yllättävät positiivisesti. Kiitoradalla on laserammunnassa monia pelivaihtoehtoja, mm. sorsanmetsästystä, savikiekkoammuntaa, villieläinammuntaa ja tarkkuusammuntaa.

Katso kaikki pelivaihtoehdot tästä



Kiitorata on täyden palvelun talo viihtymiseen. Hohtominigolfin lisäksi mm. hohtokeilaat, nautit herkullisista annoksista Ravintola Kasinossa, pelaat minicurlingia ja järjestät yrityksesi juhlat Kiitoradassa. Kiitorata on oivallisella paikalla keskellä Turun keskustaa, joten sinne on helppo tulla lähempää ja vähän kauempaakin.

Kiitorata löytyy myös facebookista.

Tervetuloa hohtominigolfaamaan ja viihtymään monipuoliseen Kiitorata-viihdekeskukseen! Tsekkaa meininki hohtominigolfista: www.kiitorata.fi/hohtominigolf



Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 24.3.2012 - 31.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment