Search This Blog

Thursday, March 22, 2012

3 kerran sarjakortti vartalonmuokkaukseen High Care Hyvinvoinnissa vain 90€ (norm. 225€)



Diilillä saat:

  • 3 kerran sarjakortti vartalonmuokkaukseen High Care Hyvinvoinnissa
  • Yhden hoitokerran kesto 75min
  • Lahjakortti on voimassa 24.3.-22.6.2012
  • Ajanvaraus etukäteen p. (02) 250 4090
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 77%: 3 kerran sarjakortti vartalonmuokkaukseen High Care Hyvinvoinnista vain 90€ (norm. 225€)


Kesä lähestyy pikkuhiljaa ja nyt onkin korkea aika miettiä miltä haluaa rannalla näyttää. Jos et ole vielä haluammassasi kunnossa, tällä diilillä saat avustusta tavoitteisiin pääsemiseen!

Tällä diilillä saat 3-kerran sarjakortin vartalonmuokkaukseen pakaroille ja reisille. Lahjakortti sisältää seuraavat hoidot:
- Vacustyler-alipainehoito/Slide Styler-vartalolymfa
- SMP+Sonostyler-ultraääni/BodyStar
- Iono Care-happihoito

Vacustyler-alipainehoito/Slide Styler-vartalolymfa:
Hoitomuoto, joka korjaa selluliitin aiheuttajaa, eli vahvistaa sidekudosta ja ihoa. Se on yhdistelmä vanhoista, jo tehokkaiksi havaituista hoitomuodoista (lymfa, sidekudoshieronta, hieronta, kuivakuppaus) sekä uusimmasta teknologiasta. Poistaa rasvaa ja selluliittia kudoksista. Tarkastele hoitoa lähemmin tästä.

       

SMP+Sonostyler-ultraääni/BodyStar
Hoidon erinomaisesta kyvystä toimia kehon sisällä kertoo sikiön turvallinen seuranta raskauden aikana. Samoilla ääniaalloilla voidaan hajottaa munuaiskiviä, poistaa rasvasolujen sisältöä sekä hoitaa selluliittia. Ultraääntä voisi verrata moottorin mäntään: se pusertaa sekä solun että välitilan siten, että nesteet ja kuona-aineet puristuvat eteenpäin. Ja mikä parasta, se tekee sen yli miljoona kertaa sekunnissa. Hoidon yksityiskohdista voit lukea enemmän tästä.


Bodystar-elektroterapia
Sähköhoitojen avulla saadaan vaikutettua lihassäikeiden aktiivisuuteen, solukalvojen läpäisevyyteen, varastoituneen rasvan ja kuona-aineen koostumukseen ja poistumiseen. Niiden avulla voidaan  kiinteyttää, kohottaa, muotoilla ja hoikentaa vartaloa, vähentää kehosta rasvaa ja selluliittia, kasvattaa lihasmassaa ja lihaksen rasituskestävyyttä ja jopa vahvistaa kehon tukilihaksistoa. Tarkastele hoitoa lähemmin tästä

Iono Care- happihoito
Omasta kokemuksestamme tiedämme, miten raikas ja puhdas meri-ilma tuntuu ihanan virkistävältä. Useimpien ihmisten on kuitenkin enimmäkseen oltava sisätiloissa, jolloin hengitysilmasta puuttuu tämä energia. Hapen puutteesta puhutaan jatkuvasti. Esim. krooninen väsymys, aloitekyvyn puute, masennus, jatkuva päänsärky, kärsimättömyys, harmaa iho saattaa johtua hapen puutteesta. Energiapitoiset ionit antavat keholle enemmän happea. Tunnin kestävä IONO-CARE
sisäänhengitys antaa heti pitkävaikuteista voimaa. Keho latautuu energialla tällöin kaksi kertaa ionisoidulla hapella. Katso lisää hoidosta tästä

High Care Hyvinvoinnin hoitomuodot edustavat uusinta lääketieteellistä teknologiaa ja viimeisimpiä tieteellisiä tutkimustuloksia. High Care Hyvinvoinnissa toteutetaan erilaisia erikoishoitoja, jotka mm. parantavat aineenvaihduntaa, lymfakiertoa, auttavat verenkiertohäiriöissä ja kiinteyttävät löysää sidekudosta.

Apunasi High Care Hyvinvoinnissa ovat huippulaitteet, vankka tietotaito, kattava hoitojen valikoima niin kasvojen ja vartalon eri ongelma-alueille sekä korkealaatuiset tuotteet hoitola-ja kotikäyttöön. Eri hoitomuodot soveltuvat sekä naisille että miehille.

Tervetuloa High Care Hyvinvointiin saamaan kokonaisvaltaista hoitoa yksilöllisen hoitosuunnitelman parissa!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 24.3.2012 - 22.6.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment