Search This Blog

Wednesday, March 28, 2012

Timanttihionta Kosmetik Chancessa vain 35€ (norm. 75€)



Diilillä saat:

  • Timanttihionta Kosmetik Chancessa
  • Lahjakortti on voimassa 30.3.-1.6.2012
  • Varaa aikasi numerosta p. 0400683944
  • Mainitse facediilin lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 53%: Timanttihionta Kosmetik Chancessa vain 35€ (norm. 75€)


Kaipaavatko kasvosi kirkkaampaa ja nuorekkaampaa ilmettä? Tule Kosmetik Chanceen ihanaan ja tehokkaaseen timanttihiontaan silottamaan kasvosi kevättä varten. 

Timanttihionta on nykyaikainen versio mikrohionnasta. Ihosi on hoidon jälkeen sileämpi, heleämpi ja elävämmän näköinen. Timanttihionnassa voidaan keskittyä juonteiden pehmittämiseen, pienten mustapäiden poistoon, koko kasvojen kirkastamiseen ja ihohuokosten supistamiseen. Timanttihionnan jälkeen ihosi pystyy imemään maksimimäärän tehoaineita ja hoitovoiteita itseensä.

Timanttihionta-laitteen toiminta perustuu alipainekompressorin aikaansaamaan imuun. Imu yhdistettynä timanttiseen hoitopäähän, aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnnan. Timanttipäitä on eri karheuksia ja imua säätelemällä voidaan tehdä kunkin tarpeisiin räätälöity timanttihionta-hoito. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja näyttää kirkkaammalta, nuoremmalta ja raikkaammalta. 

Timanttihiontaan kuuluu rauhoittava naamio, ihonpuhdistus, tehogeeli ultraäänellä sekä loppuvoide. 

Studio Chance on trendikäs ja ajanmukainen parturi-kampaamo keskeisellä paikalla Brahenkadulla. Kosmetik Chancesta, Studio Chancen kosmetologi-palveluita tarjoavalta puolelta, saat kestopigmentoinnin lisäksi täyden talon parturi-kampaamon palvelut. Tule rentoutumaan ja virkistäytymään: Studio Chancen työntekijät loihtivat sinulle uuden lookin taidoikkailla hiustenleikkauksilla ja pirtsakan kampauksen iltarientoihin! Kosmetik Chance käyttää korkealaatuisia Academie-sarjan tuotteita.



Studio Chancen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi täyden palvelun taloon! Kaunistautuminen alkaa nyt!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 30.3.2012 - 1.6.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment