Search This Blog

Monday, October 1, 2012

Energiahoito Seichem-menetelmällä vain 25€ (norm. 60€)



Diilillä saat:

  • Energiahoito Seichem-menetelmällä
  • Hoitokerran kesto 70min
  • Lahjakortti on voimassa 31.1.2013 asti
  • Ajanvaraus puh puh. 045-876 9693
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 58%: Energiahoito Seichem-menetelmällä vain 25€ (norm. 60€) 

  Joskus olo saattaa tuntua toivottomalta, vetämättömältä ja väsyneeltä. Arki ei tahdo sujua ja kaikki näyttää harmaalta. Jos kaipaat apua ongelmiin ja yleisen vireystason nostoa, tällä diilillä saat lisättyä tietoisuutta itsestäsi ja syvää rentoutumista.

Seichem–menetelmällä tehtävässä energiahoidossa käytetään useita parantavia energioita, kuten maata, tulta, eetteriä, vettä ja ilmaa. Hoidon tekijä kanavoi käsien kautta energiaa asiakkaan kehoon käyden sen kokonaan läpi.

Hoito on hyvin rentouttava, jonka aikana asiakas voi jopa nukahtaa. Jumalallinen Energia ja Tietoisuus tuovat valtavan liikkeen koko energiajärjestelmään ja näin helpottavat tukoksien poistamista ja kehon puhdistumista. Cammalot® Seichemiiin sisältyy voimallisesti läsnäoleva Sydän Energia, sydänlaatu sekä energian voimakas spiraalinomainen kiertoliike, joka entisestään tehostaa hoitoja ja mahdollistaa syvälle menevän puhdistumisen, myös fyysisellä tasolla.

Lisäksi Cammalot® Seichem kykenee toimimaan myös karmisilla tasoilla, fyysisen, mentaalisen, emotionaalisen ja henkisen tason lisäksi. Yksi hoitokerta kestää 70 minuuttia.

Hermorataterapeutti/Cammalot® energiaterapeutti Merja Johansson tarjoaa kokonaisvaltaisia ja rentouttavia hoitoja koko keholle. Hermorataterapian ja -hieronnan lisäksi yritys tarjoaa ihanan rentouttavaa intialaista päähierontaa, kokonaisvaltaista hierontaa ja Cammalot® -energiaterapiaa. Viihtyisä vastaanotto sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tervetuloa kokemaan täydellistä rentoutumisen tunnetta!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.1.2013. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment