Search This Blog

Wednesday, May 23, 2012

2 yötä kahdelle premium tason huoneessa upeassa Hotel Porta Firassa**** Barcelonassa buffet-aamiaisineen vain 219€ (norm. 450€)



Diilillä saat:

  • 2 yötä kahden premium tason huoneessa kahdelle upeassa Hotel Porta Firassa Barcelonassa buffet-aamiaisineen
  • Lahjakortti on voimassa 2.7.-9.9.2012
  • Ei voimassa 7.7.2012 eikä 14.7.2012
  • Voit ostaa korkeintaan 3 lahjakorttia ja yöpyä 6 yötä
  • Alle 2-vuotiaat yöpyvät ilmaitteeksi
  • Lisävuode kahdelta yöltä kolmannelle henkilölle 56€, joka maksetaan hotellilla
  • Hotellimajoitukseen sisältyy aamiainen sekä sisäänpääsy hotellin Wellness-puolelle ja 10 kerran sarjalippu linja-autoihin ja metroihin Barcelonassa
  • Ilmainen parkkipaikka
  • Varaa matkasi sähköpostilla: portafira@top10travelservice.com 3.6.2012 mennessä. Tämän jälkeen matkan peruminen ei ole enää mahdollista!
  • Liitä varaukseen lahjakorttisi liitteenä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit haluamasi määrän lahjakortteja
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!




Säästä 51%: 2 yötä kahdelle upeassa Hotel Porta Firassa**** Barcelonassa buffet-aamiaisineen vain 219€ (norm. 450€)


Barcelona kutsuu! Tällä diilillä pääset värikkääseen Barcelonaan. Yhdistä kulttuuri ja taide shoppailuun - monipuolinen Barcelona ei jätä ketään kylmäksi.

Barcelona
Barcelonassa Gaudin, Miron ja Picasson mestariteokset ympäröivät matkailijan kaikkialla. Sagrada Família -kirkko, Parc Güell -puisto sekä värikkäät ja aaltoilevat Casa Batlló- ja La Pedrera -talot ja goottilaisen kaupunginosan keskiaikaiset kujat tekevät kehen tahansa vaikutuksen.

Lukemattomia kahviloita, tapas-baareja ja ravintoloita on Ramblasin sivukaduilla. Barcelona on Euroopan parhaimpia ostoskaupunkeja: hienostoputiikkeja on vieri vieressä tyylikkäällä Paseig de Gràcialla ja Espanjan tunnetuin tavaratalo El Corte Inglés sijaitsee keskeisellä Catalunya-aukiolla.

Barcelonassa yhdistät helposti kaupunki- ja rantaloman. Port Olympicin ranta sijaitsee lähellä keskustaa ja sen viihtyisät rantaravintolat tarjoavat herkullisia lounaita. Yksi kaupungin mielenkiintoisimmista museoista, Merimuseo, esittelee lukuisia vanhoja aluksia sekä Espanjan merenkulun historiaa.

Hotel Porta Fira****
Vaikuttavassa japanilaisen arkkitehdin Toyo Iton suunnittelemassa punaisessa tornissa sijaitseva hotelli Porta Fira tarjoaa tilavia huoneita, joista on näkymät Barcelonaan. Hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-vyöhykkeen. Hotel Porta Firaan kuuluu kuntokeskus, sauna ja poreallas, jonne facediilin asiakkailla on pääsy.

Barcelonassa L'Hospitaletin alueella sijaitseva Hotel Porta Fira on Europa Fira -rautatie- ja metroaseman vieressä, eli sieltä pääsee helposti kaupungin keskustaan 5-10min). Hotellin vieressä on myös yksi kaupungin suurimmista ostoskeskuksista Gran Via II. Barcelonan lentokenttä on vain 10 minuutin ajomatkan päässä.

Moderneissa huoneissa on oma kylpyhuone ja taulu-tv satelliittikanavilla. Niissä on myös ilmastointi ja minibaari. Porta Fira tarjoaa buffetaamiaisen, ja ravintolassa on tarjolla kansainvälisen keittiön herkkuja. Hotellissa on myös snackbaari ja kahvila, joista saa pientä purtavaa ja juomia. 

Tarkastele hotellia tarkemmin tästä

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 2.7.-9.9.2012. Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi ja useampia lahjaksi.

No comments:

Post a Comment