Search This Blog

Monday, May 28, 2012

4x 20min Cavi-Lipo-ultraäänirasvanpoisto vain 149€ (norm. 420€) Kauneuskeidas TUYA Beauty Barissa






Diilillä saat:

  • 4 x 20min Cavi-Lipo-ultraäänirasvanpoisto Kauneuskeidas TUYA Beauty Barissa
  • Lahjakortin käyttöaika alkaa heti ja ensimmäinen hoitokerta on tehtävä 21.6.2012 mennessä
  • Lahjakortti on voimassa 28.9.2012 astu
  • Varaa aika puhelimitse numerosta (03) 2131 203
  • Mainitse tilausta tehdessä lahjakorttisi alennuskoodi
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 65%: 4x 20min Cavi-Lipo-ultraäänirasvanpoisto vain 149€ (norm. 420€)


Tällä diilillä saat avustusta rantakunnon saavuttamisessa hellävaraisella menetelmällä Kauneuskeidas TUYA Beauty Barissa.


Kavitaatio on ihonalaista rasvakudosta poistava ei-kirurginen hoitomenetelmä. Hoidossa ultraäänen avulla muodostetun kavitaatioprosessin kautta aiheutetaan rasvasolujen liukenemista eli lipolyysiä. Kavitaatiolla poistetaan ihonalaista rasvasolukkoa kehon ulkopuolisella hoitoon suunnitellulla ultraäänellä toimivalla rasvanmurskauslaitteella.

Ultraääni vaikuttaa jopa 3 cm syvyyteen ja yhdellä hoitokerralla on mahdollista saada jopa 10-17 mm rasva-ainesta liikkeelle. Parhaan mahdollisen hoitotuloksen saat käymällä hoidoissa vähintään 3 krt 1-2 vkon välein.

Lisäksi hoitojen tehostajaksi suositellaan noudattamaan vähähiilihydraattista dieettiä sekä juomalla runsaasti (n 2-3 l/pvä ) vettä tai kaloritonta nestettä. Kavitaatio toimii täsmäiskuna kehon sitkeimpiin ongelmakohtiin, joita et ole liikunnan ja ruokavalion avuin saanut haluamaasi kiinteään kuntoon.

Kauneudenhoito ja itsestä huolehtiminen on virkistäytymistä parhaimmillaan. Saman katon alla voit tehdä tuoteostokset, hoidattaa kasvosi ja kroppasi, leikkauttaa ja kampauttaa hiuksesi, ja lähteä jatkamaan päivääsi virkistyneenä, täysin uusi ilmein! Kauneuskeidas TUYA Beautybar on luotu juuri tarjoamaan sisään astuville asiakkaille virkistävän ja rauhallisen ostoshetken luotettavan ja palvelevan henkilökunnan avulla.

Kauneuskeidas TUYA Beautybar toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 28.9.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment